• Emisiuni
  • Vocea României
  • Fosti concurenti de la "Vocea Romaniei", in duet cu Horia Brenciu. Ce piesa au cantat impreuna: VIDEO

Fosti concurenti de la "Vocea Romaniei", in duet cu Horia Brenciu. Ce piesa au cantat impreuna: VIDEO

Fosti concurenti de la "Vocea Romaniei", <span style="color:#f00;">in duet cu Horia Brenciu.</span> Ce piesa au cantat impreuna: VIDEO

"In decembrie, anul trecut, imediat ce filmarile au luat sfirsit, tuturor celor 12 membri ai echipei mele din primul sezon de la Vocea Romaniei, le-am adresat invitatia de a participa la spectacolul meu de la Sala Palatului, din luna martie" scrie Horia Brenciu.

10 fosti concurenti din primul sezon de la Vocea Romaniei, in duet cu Horia Brenciu la Sala Palatului, pe piesa "Lovely Day"




"10 dintre ei au acceptat-o fara sa stea pe ginduri si iata ce-a iesit... Eu mi-am tinut promisiunea. Sa vedem daca si ei isi doresc o cariera in muzica si sint dispusi sa persevereze astfel incit sa poata reveni pe aceasta scena! Bafta, copii! :-)" a mai adaugat antrenorul de la "Vocea Romaniei" in descrierea clipului de pe Youtube.







Vezi cum s-au descurcat cei zece fantastici, printre care au fost Daniel Max Dragomir, Cristina Vasiu, Lucia Dumitrescu, Irina Tanase, Vlad Gliga, Krisztina Koszorus, Claudiu Mirea, Vlad Stoia si Beatrice Vladan in concertele LIVE:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni