• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurentii au luptat cu toate armele vocale in cea de-a treia runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Concurentii au luptat cu toate armele vocale in cea de-a treia runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Concurentii au luptat cu toate armele vocale in cea de-a treia runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Cea de-a treia runda de confruntari de la Vocea Romaniei a adus vineri seara duete de exceptie, concurenti hotarati sa mearga mai departe, reactii spumoase ale celor patru antrenori si foarte multe momente care au starnit hohote de ras si aplauze din partea publicului.

Cea de-a zecea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.2 puncte de rating si 28.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7.4 puncte de rating si 20.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:46, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor peste 1.8 milioane de romani. 

Prietenii si rivalitati in show-ul suprem al vocilor

Vineri, inca sapte cupluri de duelisti au urcat pe scena si au luptat cu toate armele vocale pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. Chiar daca inainte de aceasta runda concurentii erau prieteni, in ring au pornit batalia, iar cei mai buni au iesit invingatori. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au ales sa mearga mai departe cu voci extraordinare, au apreciat momentele muzicale prezentate pe scena, Tudor si Smiley au inceput un joc de table, iar Pavel Bartos i-a binedispus pe toti cu energia lui molipsitoare.

Cea de-a treia seara de confruntari a fost deschisa de Robert Botezan si Izabella Jakab, din echipa Tudor. Cei doi au cantat melodia Demons si au creat un moment frumos. Vocile le-au sunat foarte bine, au demonstrat ca au timbre speciale si s-au sincronizat foarte bine, iar Tudor a fost felicitat pentru alegerea piesei. ”Nu stiu daca a fost cea mai buna interpretare a voastra. Știu sigur ca a fost un cantec care a crescut foarte mult din prima zi pana acum si pentru asta va felicit. Ati avut o mare bucurie de a canta. Am sa merg mai departe cu Robert.”, a spus Tudor Chirila, iar Robert Botezan este cel care continua competitia.

Georgiana Agarici si Bogdan Teohari, din echipa Loredana, au interpretat vineri piesa Secret love song si au reusit sa creeze un moment sensibil, plin de pasiune. Vocile lor s-au completat, cei doi au atins note impresionante, s-au pus in valoare unul pe celalalt, iar duetul a fost apreciat de antrenori. ”Va multumesc pentru ca sunteti niste oameni minunati, niste artisti extrem de talentati. In seara asta, ati reusit sa cantati mai bine ca niciodata, sunt absolut impresionata de modul in care ati evoluat. Considerati ca amandoi ati mers mai departe.”, a spus Lori, dar alegerea ei a fost Georgiana, care ramane in competitie.

Alexandru Baroc si Victoria Pesterean, din echipa Moga, au cantat melodia Let’s Marvin Gaye and get it on si au realizat un moment sensibil, laudat de antrenori. Amandoi au fost foarte buni, iar vocea soul a lui Alex s-a potrivit perfect cu cea a Victoriei. ”Vreau sa multumesc band-ului, pentru ca am schimbat piesa in ultimul minut. Fara un astfel de band, nu puteam sa schimbam cu doua zile inainte forma si productia acestei piese si cred ca facand asta le-am dat lor, Victoriei si lui Alex, ocazia sa-si arate cu adevarat vocile. Aplauze si multumesc!”, a spus Marius la finalul momentului, iar alegerea lui a fost: ”O sa merg mai departe la Vocea Romaniei cu Alex.” Cu Alexandru Baroc ne revedem in etapa urmatoare.

Smiley le-a trimis vineri in ring pe Astrid Petcu si Ramona Nerra, care au interpretat piesa Sledgehammer. Din pacate, duetul nu le-a iesit asa cum si-ar fi dorit si nu au reusit sa-i convinga pe antrenori, insa din punct de vedere vocal totul a fost echilibrat, iar concurentele au primit sfaturi pretioase. La final, Smiley a avut o decizie greu de luat, dar a spus: ”Colegii mei au fost destul de blanzi. Eu stiu ce am repetat si stiu despre ce am vorbit si mi-as fi dorit sa ma bucur mult mai tare de momentul asta. Ma asteptam la mult mai mult de la amandoua. Imi pare rau sa spun asta, dar trebuie sa fim sinceri. Voi merge mai departe cu Ramona.”. Ramona Nerra merge mai departe in echipa Smiley, dar nici pentru Astrid drumul la Vocea Romaniei nu s-a incheiat, deoarece a fost salvata de Moga si Loredana. Ea a fost cea care a luat decizia de data aceasta si a ales sa se alature echipei Moga.  

Francesca Ilie a luptat vineri cu Serban Radu pentru un loc in competitie. Cei doi concurenti din echipa Tudor au cantat melodia Bridge over troubled water si au creat un duet reusit, timbrele lor, cald si puternic, completandu-se perfect. Antrenorii i-au facut recomandari lui Tudor, insa la final decizia i-a apartinut si a spus: ”Ei doi nu stiau despre acest cantec. Va multumesc pentru bucuria de a face muzica si de a canta. Sunt momente in care-ti pare rau ca trebuie sa alegi, dar asta e formatul, ne-am inrolat la treaba asta. Am sa merg mai departe cu Francesca.”. Cu Francesca Ilie ne vedem in etapa urmatoare in echipa Tudor, iar Șerban Radu a fost salvat de Smiley si Moga pentru a ramane in competitie. In cele din urma, concurentul a ales sa mearga mai departe in echipa Smiley. 

Catalina Godica si Flavia Sandu, din echipa Moga, au urcat pe scena pline de ambitie si au cantat piesa Sweet child o’mine, care, din pacate, nu le-a pus vocile in valoare foarte mult. Tudor, Loredana si Smiley au comentat reprezentatia fetelor si le-au dat sfaturi, insa Marius a fost multumit de duetul creat de Catalina si Flavia si a spus: ”Dorinta mea nu a fost sa le aleg o piesa nepotrivita lor, ci sa le scot din zona lor de confort, sa vad ca una dintre ele isi doreste mai mult sa invete, sa evolueze si sa puna si un pic de metal si un pic de nerv in cantare. Asta a fost testul lor, e un duel pana la urma. Eu trebuie sa iau o decizie si as vrea sa ma ajute si ele, nu doar sa le ridic pe piedestal la duel. Voi merge mai departe cu Catalina.”. Catalina Godica continua competitia.

Ultimul duel al serii a fost cel dintre Ion Barbu si Maria Adam, din echipa Smiley. Concurentii au interpretat melodia My immortal si au creat un moment emotionant, extrem de interesant din punct de vedere vocal, chiar daca pe alocuri a lipsit vocea masculina. Smiley a avut de luat o decizie dificila, dar a ales in cele din urma: ”Prin acest moment, am urmarit sa transmitem emotie si eu va multumesc ca ati reusit sa faceti treaba asta. Eu am fost cel mai emotionat dintre toti, pentru ca aveam multe temeri in ceea ce priveste piesa asta. Au cantat la fel de bine si impreuna si separat. Voi merge mai departe cu Ion.”. Ion Barbu continua competitia.

In cea de-a treia runda de confruntari, cei mai buni noua concurenti au reusit sa-i convinga pe antrenori ca merita sa ramana la Vocea Romaniei si sa continue lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Vinerea viitoare, romanii sunt invitati sa urmareasca ultimele confruntari ale celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei si sa aiba parte de un spectacol magnific, plin de voci extraordinare, foarte multe surprize din partea antrenorilor, tensiune si distractie la cote maxime.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni