• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurenta pentru care juratii de la Vocea Romaniei s-au luptat pana in ultima clipa. Interpretarea cu care Corina Coniuc a impresionat

Concurenta pentru care juratii de la Vocea Romaniei s-au luptat pana in ultima clipa. Interpretarea cu care Corina Coniuc a impresionat

Concurenta pentru care juratii de la Vocea Romaniei s-au luptat pana in ultima clipa. Interpretarea cu care Corina Coniuc a impresionat

Corina Coniuc este una dintre concurentele care au participat la auditiile pe nevazute din sezonul sase Vocea Romaniei. 

Corina Coniuc a fost una dintre concurentele care a facut senzatie in prima editie din sezonul sase Vocea Romaniei. Tanara de 23 de ani i-a cucerit pe cei patru jurati atat cu calitatile vocale, cat si cu sarmul personal. 

Corina a ales sa cante melodia Feeling Good, iar interpretarea ei i-a convins pe toti cei patru jurati sa intoarca scaunele, lupta pentru "alegerea" ei fiind una apriga. 

Schimburile de replici dintre Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar la final Marius Moga a fost cel ales de Corina Coniuc. 

"M-am intors, sunt entuziasmat si mi-as dori foarte tare sa faci parte din echipa mea", a spus Smiley.

"Corina, imi place nu numai cand canti, ci si cand vorbesti", i-a marturisit Loredana.
 

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 


 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni