Liderul trupei Vita de Vie este un artist complex si in cei peste 23 de ani de cand si-a inceput cariera a lansat noua albume, a produs si a facut parte din diverse show-uri de televiziune si a format numerosi alti artisti. 


 

Surprins de Oana Tache intr-o pauza de la filmari, Adrian a fost provocat sa numeasca trei melodii la care da volumul mai tare in 2017, iar printre ele se numara si piesa "Legless" a celor de la RoadkillSoda, care urmeaza sa fie lansata.

 
 

O alta piesa recomandata de noul antrenor de la Vocea Romaniei este "When God Comes Back" a celor de la All Them Witches.

 


Adrian Despot revine in televiziune la Vocea Romaniei si marturiseste ca si-a propus sa lupte cu antrenorii veterani Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cele mai bune voci din sezonul sapte. Cat despre preferintele muzicale, juratul sustine ca nu isi doreste neaparat sa auda la auditiile pe nevazute o melodie a Vitei de Vie, ci ii sfatuieste pe concurenti sa isi aleaga piese care sa li se potriveasca si care sa le puna vocile in valoare.
 


 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!