Competiția e la putere în cea de-a treia rundă de confruntări de la Vocea României

Competiția e la putere în cea de-a treia rundă de confruntări de la Vocea României

Confruntările continuă vineri la Vocea României cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă, să renunțe la emoții și să convingă antrenorii că ei sunt cei care pot ajunge cât mai aproape de marele trofeu. Dueluri fierbinți, piese extrem de solicitante vocal, reorchestrate și interpretate cât mai original, reprezentații pline de energie și patos și decizii grele. Toate acestea vor putea fi urmărite mâine, de la 20:30.

”E de punctat curajul antrenorului de a regiza un asemenea moment și de a încerca să facă un moment diferit în suma momentelor de la Vocea României. Pentru asta, aș vrea să te felicit pe tine, Irina, pentru alegere. Poate mie-mi plac momente mai ciudate, nu trebuie să fiu în acord cu nimeni, decat cu mine.”, va spune Tudor la finalul unei confruntări inedite, care va stârni reacții diferite în rândul antrenorilor. Momentul gândit de Irina pentru doi dintre concurenții din echipa ei va aduce ropote de aplauze, dar și zâmbete pe fețele multora dintre cei prezenți în sală.

Vocile concurenților și evoluția lor inspiră antrenorii să-i provoace să transforme melodii dintr-un stil într-altul și să aducă pe scenă momente originale, care surprind publicul.

Concurenții vor lupta în ring, iar antrenorii vor comenta fiecare prestație, însă nu se vor opri doar la muzică. Discuțiile dintre ei vor trece și în sfera personală și vor face referire și la dorințele lor. ”Eu observ că Irina tot speră la o treabă... la un grad de rudenie, dar nu soră.”, va spune Smiley. Vedem despre ce este vorba, mâine, de la 20:30.

Toate vocile contează, însă doar unele impresionează! Competiția e la putere în cea de-a treia rundă de Confruntări de la Vocea României!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni