• PRO TV
  • Afla cati bani poti castiga dintr-un clip incarcat pe Youtube, daca acesta devine viral:

Afla cati bani poti castiga dintr-un clip incarcat pe Youtube, daca acesta devine viral:

Afla cati bani poti castiga dintr-un clip incarcat pe Youtube, daca acesta devine viral:

Unii au castigat de pe urma filmuletelor chiar si 100.000 de dolari!

Clipurile cu bebelusi care rad intruna, pisici dragalase si ursi panda care stranuta pot aduce familiilor care le-au urcat pe internet zeci de mii de dolari. scrie dailymail.co.uk.

De exemplu, un filmulet de 58 de secunde cu doi frati a adus familiei peste 100.000 de dolari, dupa ce a fost vizionat de 387 de milioane de ori pe Youtube. Este vorba de “Charlie bit my finger, again”, care a fost postat in 2007 doar pentru ca prietenii si familia sa se poata amuza pe seama lui Harry, indignat ca fratele lui mai mic il musca in repetate randuri de deget.

Clipul a fost difuzat, insa, si la televizor in SUA si apoi a devenit un adevarat fenomen. Familia Davis-Carr a fost contactata de Youtube si, printr-un parteneriat, a ajuns sa castige peste 100.000 de dolari din reclamele plasate in interiorul clipului.



Jamie Hagan a incarcat in 2008 un filmulet cu fratele lui in varsta de 7 ani care izbucneste in lacrimi cand nu a mai e lasat sa se joace un joc pe calculator.

Clipul a devenit si el viral – peste 16 milioane de vizulizari. Fratii Hagan au castigat pana acum 40.000 de dolari – primesc in jur de 60 de centi la fiecare 1.000 de vizualizari ale clipului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni