• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cea mai frumoasa scrisoare primita de Smiley de la o fana. Ce mesaj i-a transmis admiratoarea

Cea mai frumoasa scrisoare primita de Smiley de la o fana. Ce mesaj i-a transmis admiratoarea

Cea mai frumoasa scrisoare primita de Smiley de la o fana. Ce mesaj i-a transmis admiratoarea

Smiley este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, dar si unul dintre cei mai apreciati cantareti din industria muzicala autohtona.

Artistul si juratul de la Vocea Romaniei isi tine sustinatorii la curent cu toate activitatile pe care le desfasoara prin intermediul contului personal de Facebook. Fiecare postare a lui Smiley strange mii de LIKE-uri, semn ca prietenii sai virtuali sunt extrem de activi si interesati de toate noutatile din viata idolului lor.

Recent, cantaretul a publicat pe Facebook "o scrisoare" primita de la o micuta admiratoare. Biletelul le-a fost prezentat fanilor printr-o fotografie, insotita de mesajul "Cel mai mare fan".

La o prima vedere, tindem sa credem ca admiratoarea este o fetita care il sustine neconditionat pe artist. Erika, caci asa se numeste admiratoarea lui Smiley, i-a transmis cantaretului ca "este cel mai bun cantaret", iar ea este cea mai mare fana.

Fotografia a strans peste 50 000 de like-uri si i-a antrenat pe fani intr-o adevarata competitie. Acestia au dorit sa ii arate lui Smiley ca nu doar fetita care a scris acest biletel este o fana infocata. Prietenii virtuali ai cantaretului au publicat o multime de comentarii in incercarea de a dovedi ca ei sunt cei mai mari sustinatori ai antrenorului de la Vocea Romaniei.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni