Ce calitate trebuie sa aiba castigatorul de la Vocea Romaniei in opinia lui Tudor Chirila

20 August 2015, 11:11

Ce calitate trebuie sa aiba castigatorul de la Vocea Romaniei in opinia lui Tudor Chirila

Au mai ramas doar cateva saptamani pana la debutul celui de-al cincilea sezon al show-ului muzical, iar cei patru antrenori sunt pregatiti sa ofere un spectacol de calitate alaturi de elevii sai.

Aflat la cea de-a doua editie in calitate de antrenor, Tudor Chirila isi doreste ca si in acest an castigatorul sa fie sau sa ajunga in echipa sa.

Daca e la Smiley ajunge la mine. Glumesc! E greu de spus, dar cred ca iar va fi rock. Au venit niste voci pop rock foarte bune”, a declarat antrenorul care le-a oferit si un sfat celor care vor urca pe scena pentru a-si demonstra talentul.

Vocea Romaniei, cea mai intensa competitie a vocilor, se va intoarce pe 18 septembrie cu un nou sezon!

Concurentii sa incerce sa se bucure de experienta asta cat mai mult. Sa nu uite sa traiasca si sa se bucure de ceea ce li se intampla in momentul in care canta. E cel mai important”, a explicat solistul trupei Vama.Cat despre castigator, Tudor Chirila vrea de la acesta sa aiba o  voce deosebita, pentru care sa nu existe contestatari.”Mi-as dori sa fie o voce de care toata lumea sa fie multumita si toata lumea sa spuna ca a meritat. Chiar si adversarii lui”, a marturisit Chirila. 

Fiecare antrenor a inceput sa lucreze cu echipa sa, sa aleaga piesele potrivite si sa pregateasca concurentii pentru urmatoarea etapa a competitiei – confruntarile din ringul Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei, cea mai intensa competitie a vocilor, da startul unui nou sezon, in aceasta toamna, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Vezi cele mai bune momente

Relationate