• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ce a invatat Tomi Weissbuch dupa experienta de la Vocea Romaniei si ce mesaj are pentru viitorii concurenti INTERVIU EXCLUSIV

Ce a invatat Tomi Weissbuch dupa experienta de la Vocea Romaniei si ce mesaj are pentru viitorii concurenti INTERVIU EXCLUSIV

Ce a invatat Tomi Weissbuch dupa experienta de la Vocea Romaniei si ce mesaj are pentru viitorii concurenti INTERVIU EXCLUSIV

Ce a invatat Tomi Weissbuch dupa experienta de la Vocea Romaniei si ce mesaj are pentru viitorii concurenti 

-  Cum a fost experienta Vocea Romaniei pentru tine ?

- Experienta de la Vocea Romaniei a fost unica, asta sigur! Nu-mi vine sa cred ca deja a trecut un an de la participarea mea! A fost pur si simplu extraordinar si ma bucur ca am cunoscut atatia oameni grozavi. Aici includ concurentii, antrenorii, echipa de productie. Ma bucur ca am reusit sa pastrez si legatura cu ei.

- Care a fost primul tau proiect dupa Vocea Romaniei?

- Dupa Vocea Romaniei am fost invitat in diverse locuri sa cant, la fel si la multe evenimente. Cred ca cea mai mare realizare a mea este colaborarea cu Marius Moga in studiourile DeMoga. Am intalnit si acolo oameni geniali si ma bucur ca am ocazia sa imi expun ideile si sa lucrez cu ei.

- Ce planuri ai acum?

- Planul meu, in momentul de fata, este sa intru la UNATC, la sectia de actorie, si sa lansez, eventual cu ajutorul echipei DeMoga, o piesa pe radio. De asemenea, sa cant oriunde apuc.

- Ce mesaj ai pentru concurentii Vocea Romaniei din sezonul acesta?

- Dragi concurenti, probabil sunt multi care va tot spun: "Faceti-ne mandri!", "Fara emotii si dati-ne pe spate", etc. Eu va sfatuiesc acelasi lucru si, in acelasi timp, Vocea Romaniei este o experienta de neuitat! Profitati la maxim de ea si distrati-va, fiti sinceri pe scena! Aveti cuvantul meu ca merita. Va doresc multa bafta si sa aveti emotii constructive.

- Trei lucruri pe care le-ai invatat la Vocea Romaniei.

- Primul lucru ar fi ca un artist adevarat (in cazul meu, in devenire) trebuie sa dea tot ce are mai bun pe scena, indiferent de circumstanta sau de starea lui de sanatate/fizica.

Al doilea lucru pe care l-am invatat a fost importanta increderii in tine si cea a carismei pe scena.

Iar al treilea, si cred ca cel mai important lucru pe care l-am invatat, este ca atat timp cat ai pasiune, dorinta si munca in performanta ta, asta se va simti. Sinceritatea, bucuria de a canta si distractia pe scena sunt de asemenea factori importanti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni