• PRO TV
  • Catalin Maruta a gatit 500 de clatite pentru Nicoleta Luciu! VIDEO

Catalin Maruta a gatit 500 de clatite pentru Nicoleta Luciu! VIDEO

Catalin Maruta a gatit <span style="color:#f00;">500 de clatite</span> pentru Nicoleta Luciu! VIDEO

Dupa ce i-a oferit Nicoletei Luciu, dar si celorlalte mamici din maternitatea Polizu zeci de cosuri cu fructe pentru a le potoli pofta, Catalin Maruta a declansat la “Happy Hour” Operatiunea Clatita.

Pentru ca viitoarea mamica de tripleti a avut pofta de clatite, prezentatorul “Happy Hour” de la Pro Tv s-a conformat, ajutat insa de cele doua Veverite RedBlonde, Alina si Madalina, dar si de baietii de la trupa Zero.

Inarmati cu sorturi de bucatarie si bonete de bucatari, initiatorii Operatiunii Clatita s-au pus pe treaba: au gatit pentru vedeta Acasa Tv si pentru intreaga maternitate nu mai putin de 500 de clatite!



Misiunea nu a fost deloc usoara, mai ales ca la inceput bucatarii amatori au dat gres cu cateva clatite. Perseverenta i-a facut insa sa nu se lase batuti, mai ales ca nu-i de saga cu o mamica pofticioasa. Mai mult sau putin indemanatici, dar dornici sa duca la bun sfarsit operatiunea, Catalin Maruta, Veveritele si baietii din band s-au luptat cu faina, ouale si borcanele de dulceata de afine, visine si cirese si nu s-au putut abtine sa nu guste si ei!


Operatiunea Clatita la maternitatea Polizu pe happyhour.protv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni