Teodora Buciu a castigat Vocea Romaniei 2016. Vezi cele mai tari momente VIDEO din show

Teodora Buciu a castigat Vocea Romaniei 2016. Vezi cele mai tari momente VIDEO din show

Finala Vocea Romaniei 2016: un show incendiar, concurentii motivati si dornici sa impresioneze audienta si antrenori pregatiti pentru spectacol.

Marele castigator al sezonului 6 Vocea Romaniei este Teodora Buciu.

Locul 2 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 6 a fost ocupat de Alexandru Musat.

► Locul 3 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 6 a fost ocupat de Robert Botezan.

► Locul 4 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 6 a fost ocupat de Ioana Ignat.


Loredana impreuna cu Agurida si Damian Brothers. "Mama mea e florareasa". Un moment de senzatie.


► Au dedicat cate un vers fiecarui antrenor. Moment original pus in scena de Smiley si Alex MusatVezi aici momentul VIDEO!

► Un hit al anilor 90' interpretat fara cusur de Robert Botezan. Vezi aici momentul VIDEO!




Ioana Ignat, moment de senzatie pe scena Vocea Romaniei alaturi de Grigore Lese. Vezi aici momentul VIDEO!



Teodora Buciu si marele castigator Vocea Romaniei 2014, Tiberiu Albu au interpretat piesa "Who Wants To Live Forever". Vezi aici momentul VIDEO!



► Alexandru Musat si a lui interpretare mare. "Still Got The Blues", intr-o interpretare originala. Vezi aici momentul VIDEO!



► "Vara asta", o piesa Vama Veche a fost auzita de milioane de romani. Robert Botezan si Tudor Chirila, un moment incarcat de energie. Vezi aici momentul VIDEO!




► Un moment incarcat de pasiune oferit de Ioana Ignat in marea finala Vocea Romaniei, "My Heart Will Go On". Vezi aici momentul VIDEO!


► Un hit de exceptie al trupei Vama Veche, interpretat magistral de Teodora Buciu impreuna cu antrenorul ei, Tudor ChirilaVezi aici momentul VIDEO!



Alexandru Musat a interpretat alaturi de Feli piesa "Human", un hit indragit de milioane de oameni din intreaga lume. Vezi aici momentul VIDEO!



► V Reporterul Vocea Romaniei, Lili Sandu, a stralucit in Marea Finala. Prezenta in Camera Magenta, vedeta a incantat audienta cu tinuta ei. Imbracata intr-o rochie argintie, cu franjuri, Lili a marcat o aparitie eleganta in cadrul show-ului.



► Robert Botezan a interpretat piesa "Hallelujah" alaturi de fosta concurenta Vocea Romaniei, Ligia HojdaVezi aici momentul VIDEO!


► Un duet de exceptie! Ioana Ignat si marele Marius Moga. Au interpretat impreuna piesa "With A Little Help From My Friends". Vezi aici momentul VIDEO!


Teodora Buciu a interpretat piesa "Cry Baby", Melanie Martinez. Are numai 17 ani, dar a oferit o interpretare demna de marea finala. Vezi aici momentul VIDEO!



Marea Finala Vocea Romaniei a fost deschisa de un colind care ne-a amintit ca Sarbatorile de Iarna se apropie. Concurenti din sezoanele anterioare ale competitiei vocilor au urcat pe scena si au incantat audienta cu prestatia lor.


De Craciun, ai ce trebuie, ai ProTV! Trei zile de sarbatori pline de bucurie! Vezi aici programul

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni