• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tipul timid, cu ochelari a devenit ROCKSTAR peste noapte. Talentul cu care a convins milioane de americani sa-l voteze pe EL castigatorul "The Voice"

Tipul timid, cu ochelari a devenit ROCKSTAR peste noapte. Talentul cu care a convins milioane de americani sa-l voteze pe EL castigatorul "The Voice"

Tipul timid, cu ochelari a devenit ROCKSTAR peste noapte. Talentul cu care a convins milioane de americani sa-l voteze pe EL castigatorul "The Voice"

Emisiunea "The Voice" a ajuns la finalul sezonului cu numarul sase, iar americanii au ales cea mai buna voce din competitia care a durat 13 saptamani.

Cei trei finalisti, Christina Grimmie, Jack Worthington si Josh Kaufman, au avut doua ore la dispozitie in marea finala pentru a convinge publicul sai voteze. 

 

Josh Kaufman, conurentul in varsta de 38 de ani din echipa lui Usher, a reusit sa impresioneze audienta cu un cover dupa melodia "Set fire to the rain", a lui Adele si a fost declarat marele castigator. "Te-ai pierdut si te-ai regasit. Nu este posibil ca acest baiat sa nu castige The Voice. Tu trebuie sa fii castigatorul", i-a spus Usher dupa ce concurentul si-a incheiat prestatia.
 

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? 

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te in adevarata competitie a vocilor! 

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici 

 

 

"Nici nu pot sa vorbesc, sunt coplesit, surprins si fericit. Este mult mai mult decat mi-am putut imagina vreodata", a marturisit Josh, inca socat ca a fosr declarat castigatorul sezonului sase al emisiunii "The Voice USA".

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni