• Emisiuni
  • Vocea României
  • Castigatoarea de la "The Voice Australia" este cu adevarat superba. La auditiile pe nevazute, Will I Am a ramas cu gura cascata cand a vazut cat de frumoasa este

Castigatoarea de la "The Voice Australia" este cu adevarat superba. La auditiile pe nevazute, Will I Am a ramas cu gura cascata cand a vazut cat de frumoasa este

Castigatoarea de la "The Voice Australia" este cu adevarat superba. La auditiile pe nevazute, Will I Am a ramas cu gura cascata cand a vazut cat de frumoasa este

Anja Nissen, o tanara in varsta de 18 ani, a fost declarata castigatoarea "The Voice Australia 2014", dupa ce a reusit sa cucereasca publicul cu vocea ei puternica si chipul sau angelic.

La o luna de la castigarea competitiei vocilor, cariera Anjei a luat avant, iar cantareata se poate lauda deja cu primul sau album si lucreaza alaturi de compozitoarea americana Diane Warren pentru a scoate noi piese cu care spera sa cucereasca lumea. 

 

 

 

Frumoasa blonda a impresionat inca de la auditiile pe nevazute, cand a i-a convins pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele. Anja a ales sa mearga in echipa lui Will I Am, iar decizia sa i-a adus marele premiu de 100.000 de dolari, un Ford EcoSport si un contract cu Universal Musicas.

 

"Vocea Romaniei" revine cu un sezon din toamna, la ProTV!

 

 

Will I Am a fost atat de incantat de prestatiile Anjei in competitie incat i-a oferit si el un contract sub sigla casei sale de productie, convins ca tanara are potential sa cucereasca intreaga lume.

 

 

"Nu pot sa cred ca am castigat. Ma pregatesc pentru asta de mult timp. Am inceput sa cant cand aveam sase ani si mereu am visat ca voi face o cariera din asta, dar nu m-am gandit ca s-ar putea intampla atat de devreme. Vocea Australiei mi-a dat sansa asta", a marturisit emotionata Anja Nissen dupa aflarea voturilor publicului.

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni