Caravana "Vocea Romaniei" s-a oprit duminica la Iasi!

Caravana "Vocea Romaniei" s-a oprit duminica la Iasi!

In aceasta duminica, doar vocea a contat la Iasi! Caravana Vocea Romaniei a atras sute de persoane hotarate sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor.

Cu voci puternice sau sensibile, rock sau clasice, pasionatii de muzica au venit mai mult decat pregatiti, iar cativa dintre ei au folosit si instrumente pentru a reinterpreta piese soul, hip-hop, rock, pop sau de muzica usoara.  

“Sa nu aveti emotii si sa fiti siguri pe voi! Vocea Romaniei o sa va schimbe viata in bine!”, i-a incurajat Ioan Bigea, fost concurent in show, pe cei veniti la preselectii.

Echipa Vocea Romaniei i-a cunoscut duminica pe cei care vor sa intre in adevarata competitie a vocilor: amatori, persoane pentru care muzica reprezinta un hobby sau chiar un stil de viata. Toti cei prezenti la preselectiile din Iasi au vrut sa demonstreze ca, prin vocile lor, pot sa transmita emotiile si trairile lor. 

Duminica, pe parcursul intregii zile, fiecare pretendent la titlul de Vocea Romaniei si-a incalzit vocea, a facut vocalize si a repetat fragmente din melodiile pe care urma sa le interpreteze, intr-o atmosfera plina de buna dispozitie. 

Editia a cincea Vocea Romaniei invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze aptitudinile muzicale in cadrul preselectiilor. 

Caravana isi continua drumul prin tara, in cautarea noii voci a Romaniei. Urmatoarele opriri ale caravanei sunt in:

Brasov, pe 14 iunie, Hotel Kronwell, incepand cu ora 10:00

Timisoara, 21 iunie, Hotel Continental, incepand cu ora 10:00

Bucuresti, 27 iunie, Hotel IBIS Gara de Nord, incepand cu ora 10:00

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni