• Emisiuni
  • Vocea României
  • Brighi, imagine rara pe Facebook. Supriza de care au avut parte fanii cand au intrat pe profilul ei 

Brighi, imagine rara pe Facebook. Supriza de care au avut parte fanii cand au intrat pe profilul ei 

Brighi, imagine rara pe Facebook. Supriza de care au avut parte fanii cand au intrat pe profilul ei 

Cand a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei", Brighitta Balogh a facut furori cu vocea ei, dar nici frumusetea naturala pe care o poseda nu a fost trecuta cu vederea.

Cunoscuta drept Brighi, tanara a fost aplaudata in picioare de antrenorii de la Vocea Romaniei si a performat in echipa lui Marius Moga. Toata lumea stie despre ea ca este prima artista din Romania care a colaborat cu Snoop Dogg pentru melodia "Play Me Like a Violin", dar putini sunt cei care stiu cum arata sotul acesteia.

In privinta carierei putem spune ca pana la varsta de 27 de ani a reusit sa isi puna talentul pe primul loc si sa isi gaseasca un loc in industria muzicala de la noi, dar cele mai recente imagini ne demonstreaza ca nici in plan personal nu duce lipsa de atentie, dragoste si afectiune.

Pe pagina de Facebook, Brighi a publicat de curand o poza in care apare alaturi de sotul ei. Aceasta s-a casatorit cu barbatul vietii ei in anul 2014 si au avur parte de o nunte de poveste. Alaturi de ceo doi miri au fost prezenti Smiley, Alex Velea, Marius Moga si Adelina Pestritu.


Brighi a lansat de curand un nou single cu versuri in limba engleza, "No dress code" care spune povestea momentelor cand sinceritatea este pe primul plan in dragoste. Cu un beat tropical. melodia a strans deja zeci de mii de vizualizari pe Youtube.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni