Bianca Lapuste si Marius Moga - primele sarbatori de iarna in calitate de logodnici

Bianca Lapuste si Marius Moga - primele sarbatori de iarna in calitate de logodnici

Frumosul cuplu format din Bianca Lapuste si Marius Moga a avut un final de an incarcat de iubire! Cei doi au ales sa petreaca Craciunul atat la Alba Iulia, cat si la Cluj-Napoca, pentru a fi alaturi de familie. Parinti, bunici, unchi, matusi, verisori sau prieteni din copilarie au fost alaturi de cei doi logodnici in aceasta perioada magica, au gustat impreuna din delicii culinare traditionale, au oferit si au primit cadouri. 

Bianca Lapuste declara: "Iubesc Craciunul, este perioada cea mai frumoasa a anului! Bradul impodobit, colindele, intreaga familie alaturi sau cadourile pregatite si primite ma faceau inca din copilarie cea mai fericita. Anul acesta a fost si mai special, pentru ca de acum cuvantul familie semnifica mai mult, ii include pe Marius si ai lui. Ne-am bucurat amandoi de momentele petrecute alaturi de toti acesti oameni minunati! Bilantul anului 2014 este clar cu plus, nu ma asteptam sa ma prinda finalul de an logodita, pregatita sa intemeiez o familie alaturi de Marius, pe care il iubesc enorm! Rezolutie 2015: sa fim sanatosi si cel putin la fel de fericiti! Amandoi consideram ca o familie este implinita atunci cand apar cei mici si ne dorim sa avem copii, atunci cand va fi momentul. Este devreme pentru asta, insa cand se va intampla vom fi fericiti sa impartasim aceasta bucurie, asa cum am facut si pana acum cu toate momentele fericite din viata noastra!  

Finalul de an a fost motiv de dubla bucurie pentru Marius si a venit cu doua zile de petrecere: 30 decembrie - ziua sa de nastere si cea de revelion. La aniversarea celor 33 de ani, alaturi de artist a fost intreaga gasca de prieteni, colaboratori si parteneri. Petrecerea a avut loc intr-un club bucurestean si a adus alaturi zeci de invitati care s-au distrat de minune. 

Le multumesc tuturor prietenilor care au acceptat invitatia, a fost o petrecere de nota 10! Trebuie sa recunosc ca cel mai frumos cadou primit anul asta este dragostea, pe care o primesc in fiecare clipa. 2015 vreau sa imi aduca la fel de multa iubire, energie, inspiratie si fericire ca si pana acum. Eu si Bianca savuram din plin viata in doi!, a declarat Marius Moga.

Trecerea dintre ani i-a prins pe cei doi in Bucuresti. Au numarat 3, 2, 1 si au spus La Multi Ani! inconjurati de prieteni dragi. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni