Au mai ramas numai opt locuri in echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei!

Au mai ramas numai opt locuri in echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei!

A sasea runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei le-a adus vineri telespectatorilor un show magnific si lupta celor patru antrenori pentru cele mai bune voci ale acestui sezon. Concurentii au fost fie hotarati si increzatori in talentul lor, fie plini de emotii, insa toti au avut acelasi scop: sa mearga mai departe in competitie, spre marele trofeu.

Cea de-a sasea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 13.4 puncte de rating si 32% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 8.8 puncte de rating si 21.2% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 22:19, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 2.3 milioane de romani. 

Distractie, energie, emotie si concurenti cu voci formidabile

Auditiile pe nevazute se apropie de final, in cele patru echipe mai sunt foarte putine locuri, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga devin din ce in ce mai exigenti si isi doresc sa mearga in etapa urmatoare a competitiei cu voci extraordinare. Tensiunea a fost mare in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei si numai opt concurenti au reusit sa impresioneze si sa intoarca cel putin un scaun. Lupta pentru ei a fost intensa, iar deciziile acestora au fost surprinzatoare, insa la final toti s-au declarat incantati de alegerile facute. Ca de obicei, Pavel Bartos a intretinut atmosfera in culise, dar a participat si la batalia dintre antrenori.

Seara a inceput in forta, cu Iuliana Dobre, care a interpretat melodia Show must go on. Chiar daca are probleme de sanatate, concurenta a cantat incredibil si a reusit sa-i convinga pe Tudor si Smiley ca merita un loc in cea mai tare competitie a vocilor. Cei doi antrenori au fost cuceriti de timbrul ei vocal, dar si de aparitie. ”Ai dat-o bine. E o surpriza. Dintr-o fiinta asa firava iese o voce asa puternica. Te-ai descurcat foarte bine.”, i-a spus Tudor, iar Iuliana a ales sa mearga in echipa antrenorului.


Mihai Olteanu a continuat seria concurentilor cu voci de exceptie. Concurentul a venit la auditiile pe nevazute pentru a o face pe mama lui mandra de el si a cantat piesa Let her go. Timbrul sau vocal deosebit, plin de sensibilitate, l-a convins pe Smiley sa se intoarca. Bucuros de alegerea facuta, antrenorul i-a spus: ”Am fost foarte atent. Tu ai timbrul foarte misto si ai dat exact cat trebuia sa dai pe piesa asta. Nu te-ai dus mai mult decat trebuia. Bine ai venit in echipa mea!”. 


Spectacolul a continuat cu Ion Barbu. Concurentul a cucerit-o pe Andra cu vocea sa formidabila in sezonul cinci Romanii au talent, iar acum a venit la Vocea Romaniei pentru a-i impresiona pe cei patru antrenori. Ion a cantat din spatele cortinei melodia Say something, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga au incercat sa-si dea seama daca este o voce de baiat sau de fata. Concurentul a reusit sa intoarca toate scaunele, dar lupta nu a durat foarte mult. ”Ion, noi ne stim de la Romanii au talent. Mi-as dori foarte tare sa te am in echipa, sa lucram asa cum se cuvine.”, i-a spus Smiley, in echipa caruia a mers Ion, deoarece este antrenorul pe care il simte cel mai aproape. 


Izabellei Jakab ii era teama sa cante in fata publicului, dar si-a facut curaj si a venit la auditiile pe nevazute. Cu toate ca a avut emotii, concurenta a interpretat piesa Billionaire si l-a impresionat pe Tudor cu vocea ei puternica. Antrenorul s-a intors pentru a o lua in echipa lui si i-a spus: ”Contrastele pe care tu le-ai abordat sau pe care le-ai adancit mi s-au parut foarte interesante. Dincolo de timbru, bine ai venit in echipa mea!”.


Georgiana Agarici e dependenta de adrenalina si pasionata de sporturi extreme. A venit la Vocea Romaniei pentru ca si-a dorit sa fie auzita si sa transmita emotie, a cantat melodia Soon we’ll be found si, chiar daca a reusit sa intoarca doar scaunul Loredanei si al lui Moga, a declansat o lupta incredibila intre toti cei patru antrenori. ”Mi-a placut cum ai dezvoltat cantecul, ai inceput foarte sensibil. Mi-a placut cum ai atacat notele si am simtit ca transmiti emotie, ca simti ceea ce canti.”, i-a spus Loredana, in echipa careia a ales sa mearga Georgiana.


Sportul a ajutat-o pe Miruna Vizeteu sa se mentina in forma si sa devina mai competitiva, iar muzica a ajutat-o sa castige incredere in ea. In runda a sasea a auditiilor pe nevazute a interpretat piesa Elastic heart si a demonstrat ca are calitati vocale incredibile. Loredana a fost impresionata de vocea calda a Mirunei, s-a intors pentru ea si a spus: ”Bravo, ai cantat ca un ingeras, foarte frumos! Ai cantat o piesa foarte dificila si ai reusit sa-i dai tandrete si inocenta, specifice anilor tai. Am simtit ca esti un suflet foarte tanar si asta a dat ceva fresh acestui cantec. I-ai dat personalitatea ta. Bine ai venit in echipa mea!”.


Muzica a aparut devreme in viata lui Florin Popa, concurentul a incercat mai multe proiecte in domeniu, insa abia acum si-a facut curaj sa participe la Vocea Romaniei. Vineri seara a cantat piesa Love yourself, iar Smiley, Tudor si Moga s-au intors si au inceput lupta. ”Imi place ca ai sensibilitate, dar mi-as dori sa cred ca ai si o parte mai puternica in care canti. Ma gandesc ca pe alte piese ai si o voce mai puternica.”, i-a spus Moga, in echipa caruia Florin a decis sa mearga.


Ana Maria Rosu s-a inscris la Vocea Romaniei pentru a vedea cum este calatoria in aceasta competitie si pentru a-i cuceri pe antrenori cu vocea ei. A cantat melodia Who’s loving you, a reusit sa transmita foarte multa energie si sa intorca toate cele patru scaune, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga au dus o batalie intensa pentru ea. ”Mi-ar placea foarte tare sa lucrez cu tine, pentru ca te vad un viitor star. Daca reusesti sa castigi si Vocea Romaniei la mine in echipa, as fi si mai bucuros. Dar, perspectiva mea e un pic mai lunga.”, i-a spus Moga, in echipa caruia a mers Ana Maria.


La finalul celei de-a sasea editii Vocea Romaniei, echipa Tudor are 13 concurenti, echipele Loredana si Smiley cate 12 concurenti, iar echipa Moga 11 concurenti. 

Saptamana viitoare, vineri, de la 20:30, ultima runda de auditii pe nevazute va aduce foarte multa emotie, distractie, un show de neuitat si concurenti cu voci formidabile, care vor lupta pentru ultimele locuri din cele patru echipe. 

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni