Au inceput filmarile pentru sezonul sapte Vocea Romaniei!

Au inceput filmarile pentru sezonul sapte Vocea Romaniei!

Tudor, Smiley, Lori si Despot, pentru prima data colegi intr-un show de televiziune!

Au inceput filmarile pentru sezonul sapte Vocea Romaniei! Antrenorii, Tudor, Smiley, Lori si Despot, si-au ocupat locurile in scaune, putin altfel decat pana acum, si au avut prima intalnire in platoul celei mai tari competitii a vocilor, au facut primele fotografii impreuna, dar au avut parte si de primele batalii pentru concurentii care au facut scena sa vibreze. Iar Pavel Bartos a deschis in stilul lui caracteristic, plin de umor si energie, un nou sezon fabulos!

Dupa primele ore petrecute impreuna in aceasta formula, chimia dintre antrenori a fost evidenta, cei patru au reusit sa dezvolte o relatie excelenta, dar au ramas in acelasi timp si foarte ambitiosi, decisi sa-si formeze cele mai bune echipe si sa castige marele trofeu.

Tudor, Lori, Smiley si Despot – primele comentarii din sezonul sapte Vocea Romaniei

- ”Cand s-au mutat scaunele, zici ca eram in rollercoaster!”, a spus Smiley la inceputul filmarilor, iar Tudor nu a ezitat si i-a raspuns: ”Pai, e rollercoaster aici, ca te-au mutat langa mine!”.

- Referindu-se la faptul ca Adrian Despot s-a alaturat echipei si ca in acest sezon va sta langa ea, Lori a spus cu zambetul pe buze: ”Imi plac prospaturile, vreau sa stau langa cineva nou.”.

- Fiind vorba despre cea mai tare competitie a vocilor, nici antrenorii nu s-au lasat mai prejos, au cantat in prima zi de filmari si au facut rime. ”Trandafir de la Cernica, te iubesc de-ti pica chica!”, i-a spus Tudor lui Smiley, pe note muzicale.

- ”Din pacate, cea mai buna alegere pentru tine nu s-a intors... adica eu!”, i-a spus Despot unei concurente care si-ar fi dorit sa fie in echipa lui.

Prima zi de filmari a fost plina de energie atat pe scena, cat si in randul antrenorilor, foarte multa voie buna, strategii noi, comentarii savuroase, concurenti cu voci extraordinare si mult entuziasm. In aceasta toamna vom avea parte de un adevarat maraton muzical si de foarte multe momente de tinut minte, numai la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni