• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aproape de nerecunoscut. Imaginile de care nici ea nu isi mai aminteste. Cum arata INNA la inceputul carierei

Aproape de nerecunoscut. Imaginile de care nici ea nu isi mai aminteste. Cum arata INNA la inceputul carierei

Aproape de nerecunoscut. Imaginile de care nici ea nu isi mai aminteste. Cum arata INNA la inceputul carierei

Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si se bucura de un mare succes, mai ales in strainatate. Showbizul a reusit sa o cizeleze si in prezent este un model pentru multe tinere de la noi. Insa Inna nu a fost intotdeauna un exemplu de urmat. La primul interviu, era emotionata, avea trac si nici nu avea zambetul perfect de acum.

Acum poarta haine de mii de euro, parul ii sta perfect, dintii ii sunt impecabili, iar la capitolul incredere in propria persoana sta excelent. Insa la inceputurile ei in muzica, Inna era o fata simpla.

Bruneta nu era tocmai "Miss Boboc" in liceu, dar a reusit sa devina din "ratusca cea urata" o femeie admirata de milioane de barbati din lumea intreaga.

Urmareste in clipul de mai sus primul interviu pe care l-a dat Inna in calitate de vedeta si spune daca este de apreciat evolutia artistei.

Cand participa la emisiuni televizate, Inna se descria drept o fata simpla, din Neptun, pe numele ei de scena Alessandra, dar acum este una dintre cele mai apreciate cantarete din intreaga lume. Pe vremea cand avea doar 21 ani, celebra Inna a fost prezenta intr-un show televizat, unde a interpretat o piesa sub numele de Alessandra. Artista avea pe atunci un alt look, care nu aminteste sub nicio forma de aparitiile fashion din prezent.

 
Post by Inna.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni