• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori au urmarit prima Confruntare de la "Vocea Romaniei"

Aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori au urmarit prima Confruntare de la "Vocea Romaniei"

Aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori au urmarit prima Confruntare de la "Vocea Romaniei"

Telespectatorii au fost aseara cu ochii pe prima Confruntare de la “Vocea Romaniei”. Conform Kantar Media, ProTV a fost lider detasat de audienta la nivelul tuturor segmentelor de public.

 Prima etapa a Confruntarilor a obtinut la nivelul publicului commercial (publicul din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani) o audienta medie de 13.4 puncte de rating si o cota de piata de 27.4%, fiind urmat de Antena 1 cu o audienta de 7.6 puncte de rating si o cota de piata de 15.4 procente. ProTV si-a mentinut pozitia de lider si la nivelul publicului din mediul urban, obtinand o audienta medie de 11.3 puncte de rating si o cota de piata de 21 procente, urmat de Kanal D cu 8.9 puncte de rating si 16.5 cota de piata. Aproape doua milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii din Romania  au fost cu ochii pe deciziile antrenorilor de la “Vocea Romaniei”. In minutul de aur al emisiunii, la nivelul publicului commercial, ProTV a obtinut o audienta de 17.7 puncte de rating si o cota depiata de 36 de procente. Dupa etapa  “Auditiilor pe nevazute”, fiecare antrenor si-a format “dream-team-ul”. 

Prima editie a Confruntarilor in duete alcatuite de catre cei patru membri ai juriului s-a soldat, asa cum bine a anticipat Horia Brenciu, cu “bucurie si lacrimi”, in egala masura.

Smiley  a surprins pe toata lumea cu primul duet pe care l-a alcatuit, format din Jan Selaru si Laura Gherghescu.  Jan s-a confruntat cu o problema mai putin obisnuita. Comparat de multi cu Canaf, vedeta din sezonul trecut al emisiunii, acesta a declarat in perioada repetitiilor : “Dupa ce termin de cantat , va trebui sa-mi pun limba in doua atele, se va rupe undeva” – referindu-se la cele doua limbi straine in care a fost nevoit sa se descurce cumva pe scena: franceza si araba. Desi urechea muzicala l-a ajutat pe Jan in timpul confruntarii, Laura a fost cea care l-a convins pe Smiley ca merita sa mearga mai departe in competitie.
“Voi trebuie sa credeti ca sunteti Vocea Romaniei toti 14” – asa isi incuraja Marius Moga elevii inainte de prima confruntare a sezonului.

Primii alesi de antrenorul Moga sa se dueleze au fost Dorin Ochenatu si Cezar Dometi. Cu stiluri de interpretare si firi total opuse, cei doi au dat nastere la scantei in timpul repetitiilor. Cei doi au interpretat piesa “Starlight” a trupei Muse, o melodie rock pe care Dorin, fan R’n’B, nu s-a descurcat atat de bine ca si Cezar, cel din urma fiind preferat de catre Smiley, Brenciu, dar mai ales de catre antrenorul sau, Marius Moga.

Pentru ca ”trebuia sa avem si asa ceva”, cum bine a spus Smiley, zambaretul a alcatuit “duetul divelor”: Andreea Olariu, tanara de doar 16 ani, si Camelia Marinescu,.
Piesa interpretata de catre cele doua, “When you believe”, s-a dovedit a fi crezul norocos pentru micuta Andreea. Camelia a impresionat-o pe Lori cu energia si “sinceritatea incredibila”cu care a cantat, la fel ca si pe Cristi Minculescu si pe Randi,  insa decizia finala i-a apartinut lui Smiley, care a mers pe mana Andreei, probabil datorita faptului ca “pare mai de viitor”, asa cum bine a subliniat Randi.

Duetul alcatuit din Mihai-Ioan Toma si Vizi Imre din echipa Moga a oferit cele mai amuzante momente ale serii. Piesa aleasa de catre antrenor, ”I wanna be like you”,  din filmul animat pentru copii “Cartea Junglei” a uimit pe toata lumea si le-a dat ocazia celor doi concurenti sa faca show si sa se distreze pe scena, in acelasi timp. “Dati foarte bine impreuna, ati putea chiar sa faceti un duet”, le-a spus Smiley celor doi concurenti. Cu toate acestea,  naturaletea si lejeritatea cu care canta fiecare piesa l-au determinat  pe Moga sa mearga mai departe cu cel cu care simte ca va putea castiga Vocea Romaniei, Vizi Imre.

Primul episod din ”Brenciana” a inceput cu duetul alcatuit din Vlad Simon si tanara Diana Mosneagu, de numai 15 ani. Pe piesa “Wake me up before you go go”, Smiley a vazut-o pe Diana “ca o culoare pe piesa lui”, de parca ar fi fost invitata sa cante in concertul lui Vlad.  Decizia lui Horia a fost in concordanta cu parerile celorlalti membri ai juriului: acesta l-a ales pe Vlad.

 “Un duet plin de feminitate”, asa cum l-a numit antrenorul Brenciu, le-a avut in componenta pe prietenele din afara scenei, Izabela Simion si Camelia Sterea. Pe piesa “My number 1” a Helenei Paparizou, cele doua au oferit un spectacol plin de culoare si dinamism. Criticata atat de Horia, cat si de Monica, pentru ca a acordat mai multa atentie dansului in detrimentul interpretarii piesei, Camelia aproape si-a pierdut speranta si a izbucnit in lacrimi. Nu mica i-a fost mirarea atunci cand s-a vazut aleasa si luata pe sus, la propriu, de catre maestrul Brenciu.
Loredana si-a alcatuit duetul de “Bieberi” format din Teodor Manciulea si Bernard Lazar, care au avut de interpretat melodia “Baby” a cunoscutului star de peste ocean. Alintati de catre Lori ”castorasii mei dragi, mai dulci decat ciocolata”, frumoasa antrenoare le-a cerut amanadurora sa nu se lase de muzica, insa a ales sa ”castige” Vocea Romaniei cu Teodor pentru ca “are ceva unicat si  mari sanse sa ajunga in finala”.

Lori a mers inca o data pe elementele care ii apropie pe concurenti atunci cand a alcatuit duetul Cristian Nistor - Alexandru Simion: amandoi au fost caracterizati de aceasta ca fiind “cool, masculini, frumusei foc”. Desi constienta de faptul ca este ”castigata si pierduta, in acelasi timp”, asa cum a spus Smiley, oricare i-ar fi decizia, Loredana l-a ales pe Cristian. “A fost putin mai bun in seara asta”, a incercat ea sa il consoleze pe Alex, care a parasit scena cu ochii in lacrimi.

“O pereche foarte cool si sexy
, cum a subliniat Loredana, a fost cea alcatuita din Ciprian Teodorescu si Magdalena Cichirdean, concurentii din echipa divei. Frumoasa Magda a impresionat juratii de sex masculin, “am vazut o bucatica din Loredana acolo” – a declarat Smiley la finalul piesei. Lori a apreciat, la randul ei, evolutia extraordinara a Magdei, insa Ciprian, cel care canta “ca si cum ar vorbi”, fara sa faca niciun efort, a primit votul de incredere al antrenoarei  si va merge mai departe in concurs.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni