• Emisiuni
  • Vocea României
  • Aparitia extrem de provocatoare cu care Shakira a uimit la Premiile Billboard. A venit fara lenjerie intima si toti au observat

Aparitia extrem de provocatoare cu care Shakira a uimit la Premiile Billboard. A venit fara lenjerie intima si toti au observat

Aparitia extrem de provocatoare cu care Shakira a uimit la Premiile Billboard. A venit fara lenjerie intima si toti au observat

Este una dintre cantaretele care pun accentul pe muziica si nu garderoba, insa de aceasta data, artista de origine columbiana si-a uimit colegii de la "The Voice" cu o tinuta incredibil de sexy.

Shakira s-a afisat mandra la bratul iubitului sau, fotbalistul Gerard Pique, la decernarea Premiilor Billboard de duminica seara. Cantareata a purtat o rochie indrazneata, albastra, cu decupaje laterale care au lasat sa se vada ca nu purta lenjerie intima. 

La un an si jumatate dupa ce a adus pe lume primul sau copil, frumoasa artista se poate lauda cu o silueta impecabila, pe care sarcina nu si-a pus amprenta.

Citeste si: Daca o vezi de la bust in sus, ai impresia ca e cea mai sexy femeie din lume. De la bust in jos insa, pare doar un barbat bine. Cum arata cu adevarat - FOTO

Cu toate acestea, Shakira marturisea, la cateva luni dupa ce a devenit mama, ca si-a facut adeseori griji ca nu-si va mai recapata corpul cu care facea furori.

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? 

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te in adevarata competitie a vocilor! 

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici 

 

"Aratam ca un shar pei imediat dupa nastere. Ma intrebam daca o sa mai fiu oare vreodata la fel de sexy ca inainte, daca iubitul meu se va mai simti la fel de atras de mine. Sunt atatea lucruri cu care trebuie sa ai de-a face, apar atatea temeri", povestea atunci diva.

Spre deosebire de alte vedete insa, Shakira nu a apelat la diete drastice pentru a-si recupera corpul de dinaintea sarcinii, ci a lasat timpul sa treaca si a ales un stil de viata sanatos, care sa dea rezultate pe termen lung. Incetul cu incetul, vedeta a revenit la abdomenul de fier la care ravneau atatea femei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni