"APA", cea mai difuzata piesa in prima saptamana din 2013

"APA", cea mai difuzata piesa in prima saptamana din 2013

"APA", cel mai nou single semnat Loredana (feat. Cabron), este pe locul intai in topul celor mai difuzate piese pe posturile de radio, in prima saptamana a anului.

Melodia ocupa pozitia fruntasa in clasament a doua oara consecutiv, fiind difuzata de 557 de ori in perioada 31 decembrie 2012 - 6 ianuarie 2013. In plus, videoclipul piesei s-a situat, de asemenea, pe primul loc in top. 



Colaborarea dintre Loredana si Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, "APA" fiind difuzata in heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflandu-se acum printre piesele preferate ale romanilor. "APA" ocupa locul I pe iTunes Romania in topul celor mai descarcate piese, top in cadrul caruia Loredana a devansat artisti precum Rihanna, Adele sau Maroon 5.

Mai mult decat atat, in nici doua luni de la lansare, videoclipui melodiei a inregistrat aproape 3 milioane de vizualizari pe contul oficial de Youtube MediaPro Music.

"APA" a fost single-ul cu care Loredana a deschis marele sau concert de la Sala Palatului din 25 noiembrie, iar cei 5000 de fani prezenti la eveniment au anticipat succesul piesei, cantand si dansand impreuna cu celebra artista. 

Piesa face parte de pe albumul "Dragoste", lansat impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic al Loredanei contine 18 piese de exceptie, precum "Ochii din Vis", "Automatic Love", "Sexting", "Shukar", "Coborata din Rai", "El Dorado" sau "Smile" si un bonus track. Albumul poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni