• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii sunt surprinsi de prezenta unui concurent la Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30

Antrenorii sunt surprinsi de prezenta unui concurent la Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30

Antrenorii sunt surprinsi de prezenta unui concurent la Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30

Vineri, de la 20:30, dam sunetul mai tare si ne bucuram de un spectacol fabulos in cea de-a treia editie Vocea Romaniei!

Cu toate ca toti concurentii sunt diferiti, pe acestia ii leaga pasiunea nemarginita pentru muzica si dorinta de a reusi sa devina artisti apreciati, iar antrenorii simt de fiecare data asta. Vineri, Tudor, Smiley, Lori si Smiley se vor duela in improvizatii lautaresti si vor apela la toate armele pentru a atrage de partea lor cele mai bune voci ale acestui sezon.

Tot in cea de-a treia editie, un concurent va reusi sa-l surprinda cu prezenta sa in competitie pe unul dintre antrenori, care va spune: ”Bai, ce cauti, bai, aici, la Vocea Romaniei?! Cum ai tinut un asemenea secret?”. Despre cine este vorba si cum au reactionat ceilalti antrenori, vedem vineri.

Smiley este foarte implicat atat atunci cand vine vorba de echipa lui, dar si cand e vorba despre alegerile concurentilor pentru care nu s-a intors. Asa ca el va incerca sa ajute un participant sa-si aleaga antrenorul si ii va prezenta acestuia intr-un mod inedit avantajele si dezavantajele de a merge in echipa Lori sau echipa Tudor, bazandu-se pe argumente solide legate de arte martiale sau relatii de vecinatate.

Concurentii vor face un adevarat spectacol pe scena, vor interactiona perfect cu publicul si vor reusi sa dezlantuie adevarate pasiuni in randul antrenorilor, vineri, de la 20:30, la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni