Antrenorii au ales primii zece concurenti care merg in semifinalele Vocea Romaniei!

Antrenorii au ales primii zece concurenti care merg in semifinalele Vocea Romaniei!

Concurentii au intrat in ring aseara si s-au luptat pentru un loc in semifinalele Vocea Romaniei. Prima editie de dueluri a adus voci formidabile, atitudine, reactii incredibile ale antrenorilor si decizii care au provocat stari de bucurie, dar si de tristete.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:14, la nivel national, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:51, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.2 milioane de romani. 

Prima editie de dueluri a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.2 puncte de rating si 25.3% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6 puncte de rating si 15% share. 

Duete incredibile, emotii si batalia pentru un loc in semifinale

Etapa duelurilor a debutat aseara in forta! Zile intregi antrenorii si-au pregatit concurentii si i-au ajutat sa creeze momente memorabile pe scena Vocea Romaniei. Pe langa bucuria de a-i alege pe cei care merg in semifinale, Tudor, Loredana, Smiley si Moga au fost nevoiti in final sa ia decizii grele si sa renunte la cateva voci foarte bune. Numai o concurenta dintre cei care ar fi trebuit sa paraseasca competitia a reusit sa se salveze si astfel merge mai departe spre marele trofeu, dar intr-o alta echipa. 

Primul cuplu de duelisti care a urcat pe scena vocilor a fost format din Bogdan Vladau si Nicoleta Niciu din #echipaloredana, care au cantat melodia Kids. Cei doi au fost vehementi, au dat tot ce au avut mai bun si au facut-o pe antrenoarea lor mandra de ei. Insa, in final aceasta a trebuit sa decida cine merge mai departe: “Pentru ca vreau sa aratam lumii ca orice vis se poate implini, doar daca ai curajul sa ti-l asumi si sa-l traiesti, o sa merg mai departe cu Bogdan!”, a spus Loredana. Bogdan Vladau este primul concurent din acest sezon care ajunge in semifinale.

Stefan Liche si Diana Cazan din #echipasmiley au cantat o melodie extreme de sensibila, I just can’t stop loving you, care le-a pus in valoare calitatile vocale. Vocile celor doi s-au completat, creand unul dintre cele mai frumoase duete, insa Smiley a fost nevoit sa aleaga pe cine pastreaza in echipa sa. “Sper ca veti primi decizia mea la fel cum ati primit si piesa, cu zambetul pe buze... Diana!”, a spus Smiley. Diana Cazan merge mai departe si este cu un pas mai aproape de marele trofeu.

Doua voci electrizante, Larisa Ciortan si Andreea Vatavu din #echipasmiley, au interpretat fara greseala melodia Give it to me right. Cele doua s-au sincronizat perfect si i-au determinat pe antrenori sa vorbeasca in rime si sa se ridice de pe scaune pentru a le imita miscarile. Decizia a fost dificila pentru Smiley, dar in final el a ales: “Mi-a placut foarte tare momentul! Ati cantat senzational amandoua. Va multumesc frumos. Voi merge mai departe cu Larisa!”. Larisa Ciortan este cea de-a treia concurenta care ramane in competititie.

Ioana Sapianu si Alex Forea din #echipamoga s-au armonizat perfect in momentul in care au cantat melodia Crazy. Ambii au voci puternice, pline de ritm si au creat impreuna un moment rock de exceptie pe scena Vocea Romaniei. Misiunea Lui Moga a fost foarte grea, insa a decis: “V-ati descurcat foarte bine si apreciez pasiunea. O sa merg mai departe cu Alex.” si astfel Alex Florea continua lupta in competitie.

Claudia Andas si Florina Calin din #echipatudor au demonstrat inca o data ca au voci speciale, cu care pot ridica sala in picioare. Momentul in care cele doua au cantat melodia Rolling in the deep a fost aplaudat indelung de antrenori, care le-au felicitat. “Este cuplul cel mai sudat din echipa mea, care a repetat cel mai mult impreuna. Am sa merg mai departe cu Claudia!”, a spus Tudor, dupa secunde bune de gandire. Claudia Andas isi continua drumul la Vocea Romaniei.

Nicoleta Hapaianu si Ruxandra Anania din #echipasmiley au urcat pe scena hotarate si increzatoare in calitatile lor vocale. Chiar daca au doua voci diferite, au sunat extrem de bine impreuna si au interpretat extraordinar piesa Crazy in love. Incantat de momentul de pe scena, Smiley le-a spus la final: “Ati cantat foarte frumos, aratati foarte bine, ma bucur ca ati tinut minte tot ce am vorbit la repetitii. E foarte greu de luat o decizie, pentru ca sunteti foarte diferite si la fel de talentate. Voi merge mai departe cu Ruxandra.” Dupa decizia antrenorului, Ruxandra Anania continua lupta la Vocea Romaniei.

Diana Hetea si Cristina Vasopol din #echipaloredana au creat aseara un duet puternic, dar extrem de echilibrat. Cele doua concurente au cantat melodia Sisters are doing it for themselves si i-au impresionat pe toti cei patru antrenori. Chiar daca a fost o alegere grea pentru Loredana, aceasta a spus in momentul deciziei: “Aveti doua voci exceptionale, poate cele mai puternice si stabile voci din aceasta competitie. Sunt fericita ca am ocazia sa lucrez cu voi si sa faceti parte din echipa mea. Voi merge mai departe, spre Vocea Romaniei, cu Cristina!”. Cristina Vasopol continua competitia in echipa Loredana. 

Diana Hetea nu a avut mai mult de cateva momente de tristete, deoarece Smiley a apasat butonul si a salvat-o. Si Diana merge mai departe in competitie, dar se alatura echipei Smiley. “Am salvat-o pe Diana pentru ca stiu unde se situeaza ca si voce si cred ca, intr-adevar, va surprinde de acum inainte.”, a spus antrenorul.

Adrian Stanescu si Armand Murzea din #echipatudor au luptat aseara pentru glorie si voce. Interpretarea melodiei Loosing my religion a starnit reactii incredibile in sala, iar momentul a fost aplaudat indelung. Chiar daca timbrele lor sunt extreme de diferite, piesa a sunat foarte bine si s-au completat de la inceput pana la final. Tudor Chirila, fericit de alegerea facuta, dar si de momentul de pe scena, a spus: “E important ca la Vocea Romaniei s-a mai castigat un moment! Pentru ca este vorba despre momente. Am sa merg mai departe cu Armand!”. Armand Murzea continua competitia si merge in semifinale.

Ultimul duet din prima editie a duelurilor a fost cel al lui Andrei Vitan si Jessie Banes din #echipamoga, care au cantat melodia Need you now. A fost un moment sensibil, dar plin de pasiune, apreciat de antrenori. ”Sunteti doi frumosi si ati cantat foarte tare. Jessie, te-ai descurcat de minune, mult mai increzatoare. Andrei a trebuit sa munceasca mai mult. A fost un duet reusit si sunt mandru de voi. Sa mearga mai departe spre Vocea Romaniei, Andrei Vitan!”. Cu Andrei Vitan ne vom reintalni in etapa semifinalelor.

Dupa prima seara de dueluri, opt concurenti parasesc competitia, iar zece merg mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Cea mai buna competitie a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi cupluri care se vor duela pentru un loc in semifinala, momente extraordinare si interpretari de exceptie.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii pot afla noutati despre antrenori, ii pot cunoaste mai bine pe concurenti si isi pot alege favoritii la Vocea Romaniei. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni