• Emisiuni
  • Vocea României
  • Imaginea publicata de Alex Velea in urma cu putin timp:"Ca vine bebe". Cum au reactionat fanii cand au vazut poza

Imaginea publicata de Alex Velea in urma cu putin timp:"Ca vine bebe". Cum au reactionat fanii cand au vazut poza

Imaginea publicata de Alex Velea in urma cu putin timp:"Ca vine bebe". Cum au reactionat fanii cand au vazut poza

Antonia si Alex Velea urmeaza sa devina parintii unui baietel, iar sarcina artistei pare sa ii fi apropiat foarte mult pe cei doi artisti.

Antonia a renuntat pentru o vreme la activitatea muzicala, semn ca prioritatile vedetei s-au schimbat odata cu aflarea vestii ca va fi mamica. Mai mult, vedeta a decis si care va fi numele micutului. Antonia si Alex a hotarat ca bebelusul sa poarte numele Ion, la fel ca tatal cantaretului. Cel de-al doilea prenume al baietelului urmeaza sa fie si el ales de cei doi viitori parinti.

Desi o vreme au stat departe de ochii publicului, Antonia si Alex Velea sunt mai fericiti ca oricand si isi doresc acum sa impartaseasca cu toata lumea bucuria pe o traiesc in aceasta perioada. 

 

Recent, Alex Velea a publicat pe contul sau de Facebook o imagine in care el si iubita lui sunt impreuna si au realizat o fotografie pe care fanii au descris-o drept perfecta, iar imaginea a primit o multime de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Fanii le-au transmis o multime de complimente si aprecieri, majoritatea fiind de parere ca cei doi artisti formeaza o familie reusita. Cu toatea acestea, au existat si carcotasi care au tinut sa ii critice pentru decizia de a fi impreuna, acestia sustinand ca Antonia si Alex Velea nu se potrivesc sub nicio forma.   

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni