Antonia, intr-o ipostaza in care nicio femeie NU ar vrea sa fie vazuta. FOTO

Antonia, intr-o ipostaza in care nicio femeie NU ar vrea sa fie vazuta. FOTO

Antonia ne deschide, din nou, usa dormitorului propriu.

Cu mult umor, desigur, cum deja ne-a obisnuit. Antonia, declarata de nenumarate publicatii cea mai sexy femeie din Romania, nu se sfieste sa ne arate cum isi mentine frumusetea.

Alaturi de doua prietene, s-a lasat fotografiata cu o masca verde pe fata, asa cum probabil putine alte femei ar vrea sa fie vazute.



Antonia
stie cum sa-si amuze, dar si sa-si tina la curent fanii cu ultimele noutati din viata ei. Artista este foarte activa pe pagina de Facebook, unde nu rateaza nicio ocazie sa posteze si numeroase imagini cu fetita ei, Maya. Iar prietenii virtuali ai Antoniei adora astfel de fotografii. Cea de mai jos, de exemplu, a adunat aproape 40.000 de like-uri.

In timp ce multa lume o acuza ca si-a abandonat fetita, Antonia a suferit in tacere si si-a acceptat criticile, care, de cele mai multe ori, erau nefondate. Printre lacrimi, cantareata si-a pus sufletul pe tava si a detaliat pentru Cancan.ro chinul prin care trece de cand nu mai este cu fiica ei, adica de un an.

Fire introvertita, putini au fost cei care au avut sansa sa o cunoasca pe Antonia asa cum este in afara scenei. La cei 24 de ani, se poate spune ca este inca un copil, insa da dovada de multa responsabilitate. Stie sa-si accepte greselile, dar mai ales spera ca de dragul fiicei sale sa reuseasca sa rezolve toate problemele si sa treaca cu usurinta peste divortul de Vincenzo.

"Antonia, cand nu este artista, in general este fericita, dar acum trece printr-un moment, care acum este mai greu. Toata lumea ma intreaba acest lucru si in general nu-mi place sa vorbesc despre viata mea personala, pentru ca nu este necesar. Adica nu vreau. Uneori sunt niste lucruri foarte intime si nu vreau sa vorbesc despre ele, dar de la o vreme prea multa lume m-a intrebat: "Ce am? Ce am?". Adevarul este ca imi este dor de cea mica, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea", a marturisit artista.



"De la o vreme, cand vroiam sa ma exprim si sa vorbesc despre Maya, multa lume sau presa imi luau cuvintele si banuiau, pentru ca nu vorbeam despre treaba asta si faceau o poveste mare: ori ca mi-am abandonat copilul, ori ca... nu stiu. Prostii. Daca ma intreaba cineva, ma feream sa mai vorbesc pentru ca faceau o poveste si ma ranesc treburile astea", a mai spus cantareata.

Desi are toata casa plina cu pozele fetitei, iar telefonul burdusit, tot nu poate compensa dorul. Faptul ca nu-i poate spune "noapte buna", sa o duca de mana la gradinita, sa cante si sa se joace cu ea, o intristeaza pe zi ce trece.

"Eu incerc sa ma duc acolo (n.r in Italia), dar este altceva cand ai copilul langa tine, pentru ca daca mereu ma duc acolo, pentru mine e ca si cum m-as duce in vizita. Nu ma simt eu prea comod. Este altceva cand ai copilul langa tine. Nu stiu. As vrea sa fie ceva exagerat din treaba asta. Pana la urma, sunt multi cei care trec prin divorturi. Este ceva trist, e adevarat, dar vreau sa se rezolve in primul rand pentru copil, sa fie ok si mama, si tata", a continuat Antonia.

Pentru cele doua, cele mai emotionante nu sunt revederile, ci despartirile. Atat mama, cat si fiica isi potolesc cu greu emotiile si de fiecare data izbucnesc in plans.

"Cand plec de la ea o anunt, pentru ca daca il pacalesti, copilul nu mai are incredere in tine si ii este frica. Trebuie sa o anunti. E dureros, pentru ca plange si tot asa, dar o anunt ca o sa ma intorc", a mai povestit Antonia, dupa care a oprit brusc interviul deoarece nu-si mai putea stapani emotiile, iar nodurile din gat ii opreau cuvintele.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni