• PRO TV
  • Andreea Mantea, scandal de proportii cu mama lui Stefan Stan: "Ma blestema pe la toate colturile si nu l-a iubit niciodata pe Stefan"

Andreea Mantea, scandal de proportii cu mama lui Stefan Stan: "Ma blestema pe la toate colturile si nu l-a iubit niciodata pe Stefan"

Andreea Mantea, scandal de proportii cu mama lui Stefan Stan: "Ma blestema pe la toate colturile si nu l-a iubit niciodata pe Stefan"

"La Maruta" e de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV si integral pe voyo.ro.

Andreea Mantea si Stefan Stan au avut o logodna scurta, presarata cu certuri si impacari. Una dintre ele, provocata de infidelitatea artistului.

Bruneta a plans, l-a iertat si parea ca iubirea lor va trece peste orice obstacol. Insa nu mult a trecut pana cand cei doi s-au separat din nou, motivand ca fiecare vrea sa se concentreze pe "proiectele personale".

Dupa ce Andreea Mantea a dat de inteles ca s-ar fi despartit de Stefan Stan si din cauza "soacrei", care nu ar fi avut-o la inima, mama cantaretului a raspuns acuzatiilor brunetei.

"Sunt foarte deranjata si suparata. In primul rand, ea e numai cu numele meu in gura. Aceasta femeie este falsa si mincinoasa. Bineinteles ca e falsa. Ea ma injura si ma blestema pe la toate colturile. L-a facut pe baiatul meu sa nu ma mai bage in seama. Venea la mine in casa si ma inregistra cu telefonul", a declarat Mihaela Soare, mama lui Stefan Stan.

"In momentul in care am intrat la ea in casa mi-a spus sa-i las baiatul in pace si sa-mi vad de drumul meu, ca el schimba femeile repede. Mi-a zis ca de cand m-a vazut prima data la televizor nu a putut sa ma sufere. Parintii mei sunt casatoriti de 35 de ani. Despre dumneaei nu se poate spune acelasi lucru, stie toata lumea de ce nu a fost in stare sa mentina o casnicie", a ripostat Andreea Mantea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni