• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andreea Dragu, Alexandru Arnautu, Catarina Sandu si Mano Botond Raduly, din echipa Despot, vor lua cu asalt scena vineri

Andreea Dragu, Alexandru Arnautu, Catarina Sandu si Mano Botond Raduly, din echipa Despot, vor lua cu asalt scena vineri

Andreea Dragu, Alexandru Arnautu, Catarina Sandu si Mano Botond Raduly, din echipa Despot, vor lua cu asalt scena vineri

Mai sunt numai doua zile pana la cel de-al doilea show live Vocea Romaniei! Emotiile si tensiunea cresc, iar antrenorii isi pregatesc concurentii pentru un spectacol de neuitat. 

Andreea Dragu, Alexandru Arnautu, Catarina Sandu si Mano Botond Raduly, din echipa Despot, vor lua cu asalt scena vinerea aceasta si vor face tot posibilul sa incante publicul cu reprezentatiile lor.

Andreea Dragu este din Constanta si s-a inscris la Vocea Romaniei deoarece muzica este cea mai mare pasiune a sa. A inceput sa cante la cinci ani, iar talentul i-a fost imediat recunoscut de parinti, care au inscris-o la cursuri de canto. A debutat pe scena la sapte ani si de atunci a avut cateva spectacole importante cu artisti din Romania. Andreea a absolvit Scoala Populara de Arte si isi doreste sa studieze psihologia.


Alexandru Arnautu
este din Iasi si este stand-up comediant. Canta de cand era mic, iar talentul il mosteneste de la tatal sau. In 2007 a avut primul lui show de stand-up comedy, iar patru ani mai tarziu a inceput sa aiba turnee prin tara. Alexandru este autodidact si a invatat sa cante la chitara si tobe. De-a lungul timpului, a participat cu trupa sa la festivaluri de rock, motor fest-uri, dar si la alte evenimente de acest gen.

Catarina Sandu vine din Chisinau. A inceput sa cante la vioara la opt ani, a continuat cu pianul, iar canto face de trei ani. A avut numeroase concerte cu trupa de cover-uri din care face parte, iar anul acesta a avut ocazia sa participe la Eurovision la Kiev ca backing vocal. Catarina este studenta la Conservator in Chisinau si toate activitatile ei sunt legate de muzica.

Botond Raduly este din Sfantul Gheorghe si i se spune Mano, ceea ce inseamna „micut„. Intotdeauna a fost rusinos, nu socializeaza foarte mult, insa atunci cand este pe scena se schimba complet situatia. In clasa a cincea, cand a intrat la sectia trompeta, era frustrat de atmosfera noua si de faptul ca ceilalti colegi studiau muzica de mici, iar el se simtea inferior. De cand a intrat intr-o trupa de rock a scapat de complexe si s-a axat doar pe ceea ce iubeste sa faca. 

Vineri, romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea Romaniei. Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. 

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni