• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andra, Felicia Filip, Pepe si Voltaj, in duet cu concurentii de la Vocea Romaniei in marea finala

Andra, Felicia Filip, Pepe si Voltaj, in duet cu concurentii de la Vocea Romaniei in marea finala

Andra, Felicia Filip, Pepe si Voltaj, in duet cu concurentii de la Vocea Romaniei in marea finala

Marea finala in care se vor lupta Cristian Sanda, Dragos Chircu, Iuliana Puschila si Stefan Stan va avea toate ingredientele unui concert senzational. 

Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu si Smiley sunt pregatiti sa cucereasca scena si sa demonstreze publicului ca merita titlul super de “Vocea Romaniei”.

Afla AICI cum poti vedea emisiunea pe INTERNET. Fa-ti ACUM cont pe VOYO.RO. Ai 7 zile GRATUIT! Aboneaza-te si vezi online sute de filme, seriale, showuri, transmisiuni LIVE la cel mai mic abonament din Romania!

A cucerit toata Italia cu vocea lui! Uite cat de incredibil canta un copil de 10 ani

Spectacolul de AZI va fi unul total! Un moment special al serii vor fi duetele celor patru cantareti. Cristian Sanda va canta alaturi de Felicia Filip, Dragos Chircu a pregatit o piesa alaturi de Pepe, Iuliana Puschila va canta impreuna cu cei de la Directia 5, iar Stefan Stan va canta in duet cu Andra!


De asemenea, cei patru finalisti au pregatit fiecare cate o piesa alaturi de antrenorii lor si inca una pe care o vor interpreta singuri. In aceasta etapa, decizia este numai in mana telespectatorilor, ei fiind cei care, prin voturile lor, decid cine merita titlul de “Vocea Romaniei”.

Surprizele nu se opresc aici. Pe scena de la “Vocea Romaniei” vor urca si concurentii eliminati, care vor canta impreuna la inceputul show-ului.Luni seara, ProTV promite o seara plina de muzica de cea mai buna calitate, voci exceptionale si un show de nota 10!

Cel care va obtine marele premiu de “Vocea Romaniei” va primi un cec de 100.000 de Euro si va avea pe piata un album lansat de Universal Music Romania. Ceilalti trei finalisti vor beneficia si ei de un single (piesa+videoclip) lansate de asemenea de Universal Music Romania.

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi aici INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei din 16 decembrie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni