• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andra a facut anuntul in direct, la radio. Cum isi va numi copilul, daca o sa fie fetita

Andra a facut anuntul in direct, la radio. Cum isi va numi copilul, daca o sa fie fetita

Andra a facut anuntul in direct, la radio. Cum isi va numi copilul, daca o sa fie fetita

Andra este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din tara, o artista cu o cariera impresionanta, o mama devotata si o sotie exemplara.

In ultima vreme, presa tabloida a fost plina de articole in care vedeta era pusa in rolul de viitoare mamica, chiar daca nu a confirmat niciodata acest lucru. In timpul emisiunii de la radio , de astazi de dimineata, Andra a fost intrebata de catre Andrei, unul dintre moderatori, despre acesta posibilitatea de a avea in viitor un al doilea copil, iar artista a lamurit situatia.

"Ea in fiecare zi primeste vestea ca e insarcinata, numai ca o primeste din surse externe" a comentat Smiley.

Cantareata a marturisit in nenumarate randuri ca si-ar dori un al doilea copil. Este cunoscut faptul ca Andra isi doreste extrem de mult sa aiba o fetita, iar daca s-ar intampla acest lucru, artista a gasit si un nume pentru micuta:"Imi place si Mara, dar imi place mai mult Alma-Maria, Eva-Maria”, a dezvaluit ea.

Atat Andra, dar si Smiley au fost intrebati ce si-ar desena pe trup daca ar lua hotararea sa isi faca un tatuaj, iar in timp ce Smiley a marturisit ca nu isi doreste acest lucru, Andra a demonstrat ca este un pic mai indraneazta, dar, insa, nu are suficient curaj:"Eu mi-as dori, dar n-am curaj. Mi-ar plscea, dar nu mi-as scrie poezii pe mine, mi-as scrie numele baiatului, al fetitei, al sotului meu” a mai adaugat ea. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni