• Emisiuni
  • Vocea României
  • Anda Dimitriu, finalista in sezonul trecut Vocea Romaniei in echipa Moga, lanseaza piesa "Pentru totdeauna"

Anda Dimitriu, finalista in sezonul trecut Vocea Romaniei in echipa Moga, lanseaza piesa "Pentru totdeauna"

Anda Dimitriu, finalista in sezonul trecut Vocea Romaniei in echipa Moga, lanseaza piesa "Pentru totdeauna"

Vocea puternica si suava care a cucerit milioane de telespectatori in sezonul trecut Vocea Romaniei lanseaza astazi primul single din cariera.

Anda Dimitriu ne invita sa ii fim alaturi intr-o poveste de dragoste menita sa traiasca dincolo de limitele timpului. Refrenul isi are originea din piesa “Vino pentru totdeauna”, a legendarei formatii Iris, inclusa pe albumul “Maxima” lansat in 2005.

Anda ne-a marturisit ca: “Pentru totdeauna” este o piesa optimista care vorbeste despre rabdarea iubirii in fata oricarui obstacol. Este primul meu single si, totodata, inceputul unui drum pe care experienta "Vocea Romaniei" mi l-a deschis. Sunt recunoscatoare pentru ca Dumnezeu m-a inspirat sa merg la auditii, pentru ca tot ceea ce a urmat dupa acestea mi-a schimbat viata! Sper sa va ajunga si voua la inima, asa cum imi ajunge si mie de fiecare data cand o ascult. Multumesc PRO TV pentru ca au facut visul meu posibil. Si va multumesc voua, celor care ascultati muzica mea, ca-mi indepliniti visul zi de zi.

Artista ne indeamna sa ascultam “Pentru totdeauna” cu inima deschisa pentru a-i patrunde mesajul puternic: “Sper sa va placa si sa simtiti ce simt si eu de fiecare data cand o ascult, ca dragostea e singurul drum ce merita parcurs chiar daca ni se pare greu in anumite momente.”, a declarat Anda Dimitriu.

Piesa se bucura si de un videoclip pe masura, regizat de Anton Sandu. “La filmari am avut emotii, dar imi place mult ce a iesit si ii multumesc lui SAN si intregii echipe pentru ca a capturat emotia si mood-ul piesei”.

Anda Dimitriu s-a remarcat la nivel national odata cu participarea la Vocea Romaniei in sezonul trecut, iar glasul sau l-a cucerit instant pe Marius Moga, care i-a devenit antrenor si a condus-o pana in finala.

Remarcabil ramane momentul in care a urcat pe scena emisiunii alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir, impreuna oferind o varianta emotionanta a piesei “Lie ciocarlie”.

Anda a dat dovada de o tarie imensa atunci cand a luptat din rasputeri pentru a-si depasi problemele de sanatate care riscau sa o tina departe de muzica. Artista nu a permis niciunui obstacol sa stea in calea succesului sau binemeritat, dovada fiind lansarea emotionanta a primului single din cariera.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni