• Emisiuni
  • Vocea României
  • Anda Dimitriu, finalista de la Vocea Romaniei, va juca in muzicalul "STII CE-AM FACUT IN AMERICA?"

Anda Dimitriu, finalista de la Vocea Romaniei, va juca in muzicalul "STII CE-AM FACUT IN AMERICA?"

Anda Dimitriu, finalista de la Vocea Romaniei, va juca in muzicalul "STII CE-AM FACUT IN AMERICA?"

Anda Dimitriu, finalista din echipa antrenorului Marius Moga la “Vocea Romaniei”, cea care a uimit o tara intreaga prin calitatile sale vocale si a impresionat prin capacitatea de a transmite emotia melodiilor interpretate, debuteaza in lumea artistica a musicalului, imbinand magia teatrului cu dragostea pentru muzica. 

Musical-ul "Stii ce-am facut in America?" este prima experienta de acest gen din viata ei, insa s-a indragostit iremediabil de personajul pe care il interpreteaza: “La inceput, avand in vedere ca am acceptat aceasta provocare neavand experienta, smulgeam rasetele si zambetele colegilor mei mai mereu. Insa am muncit luni in sir si am ascultat sute de indicatii venite din partea regizoarei noastre, Malina Andrei, pentru a putea ajunge sa integrez in mine un personaj original, care iubeste extremele. Nu mi-a fost usor, insa satisfactia primului "incepe sa-ti iasa" a meritat”, povesteste Anda.  

Spectatorii sunt invitati duminica, 8 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti, sa descopere timp de o ora adevarul despre "Stii ce-am facut in America?", un musical cu povesti de dragoste contemporane si situatii desprinse din realitate, un spectacol muzical care va relaxa si va distra publicul. Este un spectacol muzical inedit, in genul celor intalnite pe Broadway, in care piese celebre din repertoriul international sunt readuse pe scena de actori, cantareti si dansatori tineri, frumosi, talentati si carismatici. 

Mai mult decat atat, anul acesta spectacolul muzical va fi jucat si in marile orase ale tarii, precum Brasov, sau Pitesti.

Duminica, 8 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti 

Rezervari: 0727 703 703 | Bilete disponibile la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pe www.bilet.ro si www.teatrul-elisabeta.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni