Ana Munteanu, castigatoarea Vocea Romaniei 2017, lanseaza prima ei piesa, “Masti”

Ana Munteanu, castigatoarea Vocea Romaniei 2017, lanseaza prima ei piesa, “Masti”

L-a cucerit pe Smiley inca din etapa auditiilor pe nevazute, cand a interpretat perfect piesa “Bensonhurst blues”. Inca pe atunci, Ana Munteanu, cel de-al 7-lea castigator al Vocea Romaniei, avea sa fie cea mai votata concurenta din echipa antrenorului ei la fiecare editie.

Vineri, 15 decembrie, Ana Munteanu a fost votata intr-un numar foarte mare de catre telespectatori si a devenit castigatoarea Vocea Romaniei 2017. O seara plina de emotii pentru tanara artista, finala Vocea Romaniei a insemnat de la Ana Munteanu trei momente live, sensibile, dar foarte powerful: piesa “De unde vii la ora asta?”, alaturi de Smiley, piesa “The Prayer”, intr-un duet cu Marcel Pavel si o varianta inedita a celebrei piese “La Boheme”, de la Charles Aznavour.

Dar inainte de toate acestea, Ana Munteanu a demonstrat pas cu pas ca are o voce formidabila. Le-a spus tuturor ca “It’s a Man’s World”, un moment exceptional care a devenit viral pe retelele de socializare, a cantat despre inima, dupa slagarul “Of, inimioara”, de la Luminita Dobrescu, s-a ‘duelat’ in ringul muzical si a cucerit cu timbrul inconfundabil.

Intre timp, talentata si muncitoarea Ana nu a stat degeaba si a intrat in studioul HaHaHa Production, unde a lucrat alaturi de echipa de producatori de acolo, la prima ei piesa – Masti. Single-ul de debut este compus de catre Roland Kiss, Serban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu si Smiley.




Ea este Ana Munteanu, Vocea Romaniei 2017! #Masti

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni