AMIR lansează prima piesă, What You Want, compusă în studiourile HaHaHa Production

AMIR lansează prima piesă, What You Want, compusă în studiourile HaHaHa Production

Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea României” în sezonul 7, Amir lansează piesă de debut, What You Want, un mix de influențe europene și orientale, perfectă pentru vara care tocmai a început: „Am ales să fac o piesă cu un vibe pozitiv pentru că mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să se simtă bine atunci când îmi ascultă muzică”, povestește Amir.

Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzică împins de condițiile de război și de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinții lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar, la care a fost desemnat câștigător. Anul trecut, pasiunea pentru muzică l-a determinat să participe și la Vocea României și a ales să meargă în echipa lui Smiley: “Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio și să începem să lucrăm împreună. Are un timbru special și recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii”, mărturisește Smiley.

What You Want este o co-producție MediaPro Music și HaHaHa Production și este compusă de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Șerban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

Mai multe informații despre Amir puteți găși pe conturile sale de social media: Facebook, Instagram, sau pe blogul lui.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influențe label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi, Paul Damixie sunt doar câteva nume din portofoliul casei de producție. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni