• Emisiuni
  • Vocea României
  • S-au apropiat periculos de mult si au incins scena de la Vocea Romaniei. Gestul care i-a lasat pe toti muti de uimire: ce a facut el, in mijlocul piesei. VIDEO  

S-au apropiat periculos de mult si au incins scena de la Vocea Romaniei. Gestul care i-a lasat pe toti muti de uimire: ce a facut el, in mijlocul piesei. VIDEO  

S-au apropiat periculos de mult si au incins scena de la Vocea Romaniei. Gestul care i-a lasat pe toti muti de uimire: ce a facut el, in mijlocul piesei. VIDEO  

Alin Gheorghisan si Emilia Musala, cei doi concurenti din echipa lui Smiley, au oferit unul dintre cele mai tari dueluri de la Vocea Romaniei. 

Vocea Romaniei - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Concurentii si-au luat foarte in serios antrenorul cand le-a spus "Vreau sa vad sex pe scena" si si-au inceput duetul pe melodia "Let's get it on", a lui Marvin Gaye, cu atingeri si priviri subtile.

Alin si Emilia s-au dezlantuit pe scena intr-una dintre cele mai interesante confruntari ale serii si l-au pus pe Smiley in fata unei alegeri dificile.

Show-ul este integral pe Voyo.ro

Doua voci puternice, doua personalitati pe masura, doi concurenti care au incercat sa se eclipseze reciproc pe scena - asta au vazut ceilalti trei antrenori, care remarcat stilul agresiv al celor doi concurenti.

"Ce ar fi trebuit sa fie o colaborare a fost mai degraba un duel", a fost de parere Tudor, in timp ce Marius Moga a completat: "Un macel. Ca niste lei flamanzi. Puteati sa o cantati si mai dragastos".

Smiley a decis sa mearga mai departe in competitia vocilor alaturi de Alin, in timp ce Emilia a parasit concursul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni