• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alex Velea, un artist implinit. Record de vizualizari la piesa cu Antonia. Nici lui nu i-a venit sa creada cand a vazut

Alex Velea, un artist implinit. Record de vizualizari la piesa cu Antonia. Nici lui nu i-a venit sa creada cand a vazut

Alex Velea, un artist implinit. Record de vizualizari la piesa cu Antonia. Nici lui nu i-a venit sa creada cand a vazut

Alex Velea si Antonia vorbesc despre defecte intr-un clip in care promoveaza relatia lor asumata si noul single "Defectul tau" lansat zilele trecute.

Unul dintre cele mai controversate cupluri din Romania iese la inaintare cu promovarea noului videoclip al unuia dintre ei. Dupa aparitia de pe covorul rosu de la RMA 2014 si duetul live de la radio si mai multe poze de cuplu adaugate pe Facebook, Alex Velea a lansat piesa, iar Antonia este cea care apare in videoclipul iubitului sau.

Melodia a inregistrat in numai 2 zile de la lansare peste 1 milion de vizualizari, iar ceilalti artisti nu au mai avut decat sa il felicite pentru reusita.

 

 

"Defectul tau" este titlul noului single al artistului semnat la Golden Boy Society si HaHaHa Production si vine cu un clip in care cei doi par mai fericiti ca niciodata impreuna, in ciuda criticilor pe care le primesc din ziua in care si-au asumat relatia. 

"Unul dintre defectele ei este ca are prea mare incredere in oameni. Pune la suflet. Acum a mai inceput sa se detaseze. E geloasa. E generoasa si asta e una dintre calitatie ei. Am zis ca e geloasa? Ma motiveaza. Asta e o alta calitate a Antoniei. Stii sa ma surprinzi. Intotdeauna mi-ai facut surprize frumoase. Si sarcina este cea mai frumoasa dintre el", spune Alex Velea in clip.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni