• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alex Velea, melodie de leagan pentru copii. Pe ce acorduri va adormi bebelusul lui si al artistei Antonia

Alex Velea, melodie de leagan pentru copii. Pe ce acorduri va adormi bebelusul lui si al artistei Antonia

Alex Velea, melodie de leagan pentru copii. Pe ce acorduri va adormi bebelusul lui si al artistei Antonia

Alex Velea a fost invitat in platoul matinalului de la ProFM, moderat de Greeg si Andrei Gheorghe. Pentru ca nu mai are mult pana isi va intra in rolul de tatic, cantaretul a interpretat cateva melodii pentru ascultatori.

"Defectul tau", cea mai noua melodie marca Alex Velea, piesa care a strans peste 2 700 000 de afisari pe Youtube, a fost cantata fara cusur de, dar nu aceasta a fost cea mai mare provocare venita din partea moderatorilor.

 

Cei doi l-au rugat pe Velea sa cante "Nani, nani puisor", in varianta sa, iar artistul s-a conformat. Spre amuzamentul tuturor acesta a demonstrat ca si-a intrat deja in rolul de tatic.

VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata 

La inceputul anului viitor, Alex Velea si Antonia vor deveni parinti. Artista a renuntat deja la concerte, iar Velea este extrem de atent si de grijuliu cu mamica primul sau copil. Cei doi vor avea un baietel, iar nasul micutului va fi Smiley, bunul prieten al celor doi.

Antrenorul de la "Vocea Romaniei" si Alex Velea colaboreaza si in ceea ce priveste muzica. In primul sezon de la "Vocea Romaniei", cei doi au fost chiar parteneri in etapa confruntarilor. Pentru a lua cele mai bune decizii, antrenorii au avut alaturi si cate un consilier, in cazul lui Smiley fiind vorba despre Alex Velea.

Finala de la Vocea Romaniei va avea loc MAINE, de la 20:30, la ProTV, iar in lupta pentru castigarea marelui titlu se afla Tiberiu Albu, Aliona Munteanu, Maria Hojda si Anda Dimitriu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni