• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alex Velea, declaratiile care i-au lasat pe toti fara cuvinte. Ce a marturisit artistul despre iubita lui, Antonia

Alex Velea, declaratiile care i-au lasat pe toti fara cuvinte. Ce a marturisit artistul despre iubita lui, Antonia

Alex Velea, declaratiile care i-au lasat pe toti fara cuvinte. Ce a marturisit artistul despre iubita lui, Antonia

In mai putin de o luna, Antonia si Alex Velea vor deveni parinti, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru cei doi artisti.

Sarbatorile se apropie, iar toata lumea stie ca in aceasta perioada artistii sunt mult mai ocupati decat in alte perioade ale anului. Daca Antonia a decis sa nu mai urce pe scena pentru a nu-si pune in pericol sarcina, Alex Velea se pare ca va merge in concerte.

Velea si Antonia si parintii lui vor petrece sarbatorile de Craciun impreuna, iar de Revelion artistul isi va respecta concertele. Potrivit cancan.ro, cei doi au de gand sa sa nu angajeze o bona care sa se ocupe de micut ci, mai degraba, se pare ca vor apela la ajutorul mamei si bunicii cantaretului.

In urma cu putin timp, artistul a publicat pe Facebook un filmulet in care isi anunta fanii ca va urma un nou videoclip semnat Alex Velea, iar in materialul video, artistul si iubita lui sunt personajele principale:

"Unul dintre defectele ei este ca are prea mare incredere in oameni. Pune la suflet. Acum a mai inceput sa se detaseze. E geloasa. E generoasa si asta e una dintre calitatie ei. Am zis ca e geloasa? Ma motiveaza. Asta e o alta calitate a Antoniei. Stii sa ma surprinzi. Intotdeauna mi-ai facut surprize frumoase. Si sarcina este cea mai frumoasa dintre el", spune Alex Velea in clip.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni