• PRO TV
  • Ai voce si vrei sa castigi 100.000 de Euro? Azi a fost ultima  ta sansa!

Ai voce si vrei sa castigi 100.000 de Euro? Azi a fost ultima  ta sansa!

Ai voce si vrei sa castigi 100.000 de Euro?<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Azi a fost ultima  ta sansa!</span>

Pe langa premiul de 100.000 de Euro, participantii la super show-ul “Vocea Romaniei” vor avea sansa de a lucra cu cele mai bune voci/producatori muzicali de pe piata: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Primul pas pe care trebuia sa-l faci eea sa te prezinti  la preselectia ce a avut loc luni, 27 iunie, in Bucuresti, la Hotel Crown Plaza.

Nu conteaza ce meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este VOCEA.

Iata mai jos ce calitati asteapta de la tine cei 4 membri ai juriului "Vocea Romaniei" ce va fi difuzat din toamna la ProTv.

Horia Brenciu: "De un lucru ne dam seama in muzica, vocea trebuie sa fie frumoasa, ambalajul poate sa fie cu urechea mai lunga, mai scurta, cu parul mai scurt, mai lung. Nu ma intereseaza, oamenii sa aiba o voce care voce sa oglindeasca exact sufletul lor". 

Smiley: : "Cel mai important lucru este sa aiba voce si sa stie sa cante, ne intereseaza voci speciale, voci cu personalitate si oameni care canta cu pofta. Nu conteaza genul pe care il canta, conteaza ca ceea ce canta sa fie cantat asa cum trebuie".

Loredana: "Vocea Romaniei este show extrem de proaspat, extrem de ancorat in prezent si in ceea ce-si doreste publicul de la artisti. Ceea ce are in plus fata de celelalte emisiuni de talent din lume este ca nu conteaza cum arati important este ce voce ai".

Marius Moga: "La Vocea Romaniei asteptam oameni care pot canta, care au un feeling in voce, nu doar sa se bataie. Nu conteaza neaparat cum arati conteaza sa ai un timbru vocal care sa te ajute sa transmiti o stare"
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni