• PRO TV
  • Aflata in vacanta in Statele Unite, alaturi de iubitul sau, Magda Palimariu a facut surfing pentru prima data in California

Aflata in vacanta in Statele Unite, alaturi de iubitul sau, Magda Palimariu a facut surfing pentru prima data in California

Aflata in vacanta in Statele Unite, alaturi de iubitul sau, Magda Palimariu a facut surfing pentru prima data in California

Prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Pro Tv, Magda Palimariu a avut parte de o vacanta 100 % in stil american. Aflata pentru prima data in SUA alaturi de iubitul ei, Magda a petrecut mai bine de trei saptamani la soare, s-a plimbat in locuri pe care nu le-a mai vazut niciodata, a facut surfing pentru prima oara si si-a incercat norocul in Las Vegas

“Vacanta petrecuta in Statele Unite a fost spectaculoasa din toate punctele de vedere. A fost prima data cand am ajuns acolo, mi-am revazut o buna prietena stabilita in California, mi-am petrecut ziua de nastere acolo si am vizitat cat de mult am putut”, povesteste vedeta Pro Tv incantata. 


Los Angeles, Las Vegas, San Diego, Santa Monica, Beverly Hills sunt cateva dintre celebrele locuri de pe coasta americana pe care Magda le-a bifat in aceasta calatorie. “Desi tot ce am vazut m-a impresionat, cu totul si cu totul inedit mi s-a parut Vegas-ul, unde am stat patru zile. Am vizitat toate replicile celebrelor orase ale lumii, de la Paris si New York la Venetia, am vazut cele mai multe spectacole pe metru patrat, de dans, muzica, teatru, am asistat cu sufletul la gura la un show Cirque du Soleil, iar Ionut a avut si el ocazia sa vada o trupa de dans pe care o admira foarte mult, JabbaWockeeZ”, povesteste Magda.

Tot in Las Vegas vedeta Pro Tv si-a aniversat ziua de nastere, si-a incercat norocul la cazino doar de dragul distractiei, fara sa mizeze cu adevarat, dar s-a si amuzat pozandu-se cu cele mai tari vedete de la Hollywood ... in varianta lor de ceara: “Elvis, Gwen Stefani, Beyoncé, Brad Pitt si Angelina Jolie sunt cateva dintre vedetele cunoscute in toata lumea pe care, daca nu le-am vazut in carne si oase, le-am putut macar admira in varianta lor de ceara de la celebrul Madame Tussauds”, mai spune Magda.


Tot o premiera a fost si incercarea Magdei de a face surfing, un sport pe care vedeta Pro Tv nu l-a mai practicat pana acum si care i-a dat ceva batai de cap. “Surfingul a fost mult mai greu decat imi imaginam, desi eu sunt o fire sportiva. Oceanul are curenti foarte puternici, valurile te izbesc la propriu, astfel ca pentru un incepator e foarte greu.

Eu am fost la un pas sa-mi rup un picior in timp ce incercam sa prind valul, am fost izbita cu putere si am simtit o durere in picior. Din fericire nu am patit nimic, astfel ca vacanta nu ne-a fost compromisa. Oricum, nu le recomand celor care nu au mai incercat pana acum macar sa se dea cu placa sa se apuce de surfing si in niciun caz sa nu faca asta nesupravegheati.”


 Prezentatoarea Pro Tv a pasit si pe Hollywood Walk of Fame, pe bulevardul unde vedetele de top ale cinematografiei si-au imortalizat numele si amprentele, a admirat celebrul simbol al Cetatii Filmului care troneaza pe dealurile din apropiere. Si San Diego i-a cucerit pe cei doi indragostiti, mai ales ca orasul se afla la granita SUA cu Mexic, iar ei au putut admira in zare superbele peisaje mexicane.


“Sunt extraordinar de incantata de zilele petrecute acolo”, marturiseste Magda. “Am stat foarte mult in Laguna Niguel, acolo unde este stabilita prietena mea, si am gustat o pictaura din visul american. Am trait stilul lor de viata, civilizat, activ, intr-o cumunitate foarte inchegata, am facut sport zi de zi, am inotat, am alergat, le-am cunoscut preocuparile si le-am admirat dorinta de a fi organizati si primitori”, a incheiat vedeta Pro Tv.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni