Batalia pentru "Vocea Romaniei" a inceput la Pro TV!

Batalia pentru "Vocea Romaniei" a inceput la Pro TV!

ProTV isi mentine pozitia de inovator si va aduce in Romania un show cum nu s-a mai vazut.

Marti, 27 septembrie, de la ora 20:15, “Vocea Romaniei” se va face auzita in casele voastre. Formatul inedit, un juriu extraordinar si o echipa de productie care are in portofoliu nenumarate succese, fac din aceasta emisiune una dintre cele mai asteptate lansari ale toamnei

Etapele show-ului „Vocea Romaniei”

Vocea Romaniei” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absoluta. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas in descoperirea acelei voci extraordinare, capabile ca cucereasca o tara intreaga. In prima faza, cea a “auditiilor pe nevazute”, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie sa isi formeze o echipa, iar alegerea se face exclusiv  in functie de vocea lor.

Cei patru stau intorsi cu spatele la scena, iar atunci cand isi doresc pe cineva in echipa lor nu trebuie decat sa apese butonul “Eu te vreau”. Daca se intorc cel putin doi antrenori, mingea este in terenul concurentului, pentru ca el trebuie sa aleaga cu cine vrea sa mearga mai departe. Asadar, competitia intervine nu doar intre participant, ci si intre antrenori, care trebuie sa-si foloseasca toate argumentele pentru a avea echipa dorita.

Dupa formarea echipelor va urma etapa confruntarilor, unde fiecare antrenor va stabili duete intre oamenii din echipa lui. Cei patru vor avea si un consilier (din lumea muzicii) care ii va ajuta in luarea deciziilor.  Aceasta faza este eliminatorie, iar in final fiecare antrenor va ajunge in semifinale cu cate 5 concurenti. Etapele finale, semifinalele si finala vor fi difuzate in direct, iar publicul va avea si el un cuvant de spus. 



Premii “Vocea Romaniei”

Castigatorul show-ului “Vocea Romaniei” va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100.000 de euro si va avea ocazia sa lanseze un album sub labelul Universal. La rindul lor, finalistii clasati pe urmatoarele trei locuri vor fi si ei sustinuti in lansarea cite unui single.

Antrenorii de la „Vocea Romaniei”

O alta noutate adusa de acest show este faptul ca la „Vocea Romaniei” nu exista jurati, ci antrenori. Cei patru, Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu vor deveni adevarati mentori pentru fiecare om din echipa lui. “Prin acest show am sansa sa pot sa imparatsesc si altora din experienta mea de peste 25 de ani si abia astept sa dezvolt alaturi de fiecare membru din echipa mea ceea ce am inceput deja. Vor fi niste momente foarte frumoase, iar telespectatoii se vor convinge de asta”, a declarat Loredana.

Fiecare dintre ei a fost cucerit de acest format si asteapta ca si telespectatorii sa vada ce lucruri neasteptate si frumoase s-au intamplat pe acea scena. “Cand am aflat ca vom alege concurentii numai in functie de voce, stand cu spatele, mi-am zis imediat ca asta e pentru mine. In plus, sunt alaturi de trei oameni extraordinari, care imi sunt de altfel si prieteni, si impreuna cu care, veti vedea, am reusit sa facem un super show”, a declarat Smiley.

Marius Moga a fost si el cucerit de formatul emisiunii. “Am experienta necesara sa creez un brand de la zero, sa-l impachetez frumos si sa il pun pe raft. “Vocea Romaniei” este o foarte mare provocare, dar am din start o baza extrem de solida: talentul pur!”, a povestit el.

In ceea ce-l priveste pe antrenorul Horia Brenciu, acesta este foarte incintat de implicarea in acest proiect  deoarece considera ca “Vocea Romaniei” este nu numai culmea divertismentului, ci “si a calitatii, nu numai a firescului! Este un concurs care da nastere la multe competitii, pe diverse niveluri, intre concurenti, antrenori si chiar si in sinul telespectatorilor! Am simtit asta in momentul in care m-am asezat pe scaunul acela rotativ, la prima zi de filmare. Dintre toate provocarile mediatice pe care le-am avut pe parcursul celor 18 ani de televiziune, “Vocea Romaniei” este de departe cea mai matura, umana si profesionala. Mai mult de-atit… Echipa mea de 12 concurenti imi va solicita nu numai experienta mea de scena, dar si maniera pedagogica prin care trebuie sa le trasmit toate informatiile. Si tot acest proces e cit se poate de public. Rezultatul se vede in fata a milioane de oameni! “Vocea Romaniei” face parte din echipa mea? Tot ce se poate. Eu asa sper!” spune increzator antrenorul Horia Brenciu.

Pavel Bartos, prezentatorul show-ului “Vocea Romaniei”

Prezentatorul emisiunii “Vocea Romaniei” de la Pro Tv este nimeni altul decit tonicul Pavel Bartos. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurentii ce urmeaza sa intre in scena, de a le afla povestea si a sta de vorba cu sustinatorii aflati in culise.

Pavel este deja obisnuit cu romanii talentati, iar acum vi-i va arata si pe cei care doresc sa fie desemnati “Vocea Romaniei”. “”Vocea Romaniei mi s-a pare un format extraordinar, dinamic, antrenant si imprevizibil. In plus, transformarile care au loc aici sunt nemaipomenite. Odata ajunsi pe mana unor antrenori ca Loredana, Smiley, Marius Moga sau Horia Brenciu, concurentii vor fi cu totul altfel dupa terminarea acestui concurs”, spune Pavel Bartos. Acestea nu au fost singurele motive pentru care actorul a acceptat sa prezinte acest show.“Romanii au talentmi-a facut pofta de oameni talentati, imi place sa le urmaresc evolutia, sa vad cum in tara asta li se intampla lucruri bune”, a mai povestit el.

Lui Pavel nu ii va fi deloc greu sa ia in primire si acest rol. “La “Vocea Romaniei” voi fi si mai aproape de concurenti si mai ales de sustinatorii acestora, cel putin in prima faza, cea a blind auditions/auditiilor pe nevazute. Odata cu trecerea etapelor, voi sustine tot mai mult cauza fiecarui concurent” a mai povestit el.

Culisele show-ului

Pe scena de la “Vocea Romaniei” vor urca voci puternice, cu experienta, voci cu un timbru deosebit, usor recognoscibile si nu in ultimul rand voci care reusesc sa transmita emotie. Concurentii, marea lor majoritate, sunt obisnuiti déjà cu lumina reflectoarelor. Printre acestia, telespectatorii ii vor recunoaste pe Daniel Lazar, fost membru al trupei Etno, pe Lucia Dumitrescu, Marian Vasilescu, fost concurent la “Romanii au talent” sau Daniel Istrati, moldoveanul care face ravagii in Chisinau cu hit-urile sale. 

Band-ul show-ului

Veti avea parte din 27 septembrie nu doar de foarte multe surprize, ci si de muzica de cea mai buna calitate. Fiecare dintre concurenti este acompaniat de o trupa live, condusa de insusi George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori si muzicieni din Romania.

Nucleul de baza al band-ului  este format din: George Natsis (clape), Nicu Patoi (chitara), Vlad Popescu (tobe), Adrian Flautistu (bas). Acestei formule i se vor adauga noi instrumentisti pe parcursul fiecarei etape. Daca George Natsis este unul dintre cei mai importanti muzicieni si compozitori din Romania, Nicu Patoi va aduce in show vasta sa experienta de chitarist de top al Romaniei. La rindul lui, Vlad Popescu, unul dintre cei mai buni tobosari de jazz din Romania si profesor la Univesitatea de Muzica de Bucuresti la activ nenumarate concerte atat in tara, cat si in strainatate.

Vocea Romaniei” va ofera o experienta muzicala completa: patru antrenori extraordinari, voci de exceptie, muzica live si un show cum nu s-a mai vazut. Toate acestea ce vor fi aduse marti, 27 septembrie de la ora 20:15, la ProTv.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni