Adrian Despot este noul antrenor Vocea Romaniei!

Adrian Despot este noul antrenor Vocea Romaniei!

Adrian Despot, unul dintre cei apreciati muzicieni si producatori din Romania, se alatura echipei celei mai tari competitii a vocilor, Vocea Romaniei, in calitate de antrenor!

Liderul trupei Vita de Vie, Adrian este un artist complex, are o personalitate puternica, este sincer, independent si are un umor fin. In cei peste 23 de ani de cand si-a inceput cariera, a lansat noua albume, a produs si a facut parte din diverse show-uri de televiziune si radio, a compus muzica pentru film si televiziune si a format numerosi alti artisti. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti si este membru al Uniunii Compozitorilor din Romania.

Adrian revine in televiziune la Vocea Romaniei, unde va lupta cu Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cele mai bune voci ale sezonului sapte si va incerca sa-si formeze cea mai tare echipa pe care sa o duca spre finala, cat mai aproape de marele trofeu. 

"Ma bucur sa ma reintorc in televiziune si ma bucur ca se intampla in cadrul celei mai tari emisiuni de profil din tara. Vocea Romaniei reprezinta o reala rampa de lansare pentru tinerii artisti, iar eu imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ma implic inca de la inceput in pregatirea lor atat muzicala, cat si mentala. Vor avea in mine un sprijin 110%, in cadrul emisiunii sau in afara >. In ceea ce-i priveste pe noii colegi, Loredana, Smiley si Tudor, ne cunoastem de ani buni, toti trei sunt adevarati profesionisti si sunt convins ca vom face echipa buna impreuna, iar cei de acasa vor urmari un show pe masura. Abia astept sa incepem!" , a declarat Adrian Despot.

In cele sase sezoane Vocea Romaniei de pana acum, Marius Moga a contribuit din plin la descoperirea si formarea unor concurenti cu calitati vocale remarcabile, fiind un adevarat mentor pentru acestia. Multi dintre concurentii din #echipaMoga, din cele 6 sezoane de pana acum, au devenit dupa show membri ai echipei DeMoga Music, dezvoltandu-si in studio, in afara de calitatile vocale, abilitatea de a produce si de a scrie muzica.

Marius este antrenor la Vocea Romaniei Junior, competitie pe care a castigat-o in primul sezon impreuna cu micuta Maia Malancus, se focuseaza pe acest proiect si pe multe alte proiecte pe care le are in derulare sau pe care le pregateste. Impreuna cu casa de discuri Universal, Marius i-a compus Maiei prima piesa, urmand sa filmeze si un videoclip.

In aceasta vara, Marius impreuna cu echipa DeMoga Music, in asociere cu Academia de Talente Contrapunct, organizeaza pentru zeci de pusti talentati cea de-a treia editie DeMoga Junior Camp, singura tabara din Romania in care artistii profesionisti lucreaza alaturi de copii talentati. In curand, Marius Moga va lansa si o platforma de muzica dedicata copiilor, DeMoga Young Music, care este un sublabel gandit pentru copii si adolescenti. Se compun piese atat pentru concurenti Vocea Romaniei Junior, dar si pentru alti tineri cu voci formidabile.

In aceasta toamna, DeMoga Music Studios se extinde pe plan national si deschide studiouri de inregistrari locale in Alba Iulia, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Galati si Targu Mures, pentru a ajuta la dezvoltarea autorilor talentati din tara. 

"Urmeaza o perioada plina pentru mine si echipa. Incep filmarile pentru cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior, un proiect care imi este foarte drag de cand am devenit tatic. Vom continua sa lansam artisti fresh atat in tara, cat si in strainatate si aici ma bucur sa precizez cele mai recente lansari: Alex Parker - Fix Your Heart, FloWmo - My beat si, in curand, Ms. Lovette, Ciprenko, Mark Azekko si un girlband foarte cool. Toate sunt proiecte in care am mare incredere. Pe langa asta, am inceput deja sa formam echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem sa le deschidem cu parteneri din toata tara", a spus Marius

"Eu cred ca este important sa oferim ceva inapoi, descoperind oameni talentati si ajutandu-i sa aiba o cariera in muzica, indiferent din ce colt al tarii compun sau produc. In primul sezon Vocea Romaniei Junior, m-am atasat foarte tare de cei mici, asa ca am inceput sa lucram, sa ne distram impreuna in studio, sa facem piese, iar in curand, pentru ca ei sunt viitorul, vor avea propia lor platforma, DeMoga Young Music, prima piesa lansata fiind a Maiei Malancus. Am planuri mari pe care vreau sa le realizez impreuna cu echipa DeMoga Music si partenerii nostri si imi doresc sa ma focusez pe pozitionarea talentului muzical romanesc in lume. Le urez mult succes colegilor mei de la Vocea Romaniei si bun venit lui Adrian Despot! Va multumesc pentru toate momentele memorabile din cei 6 ani si sa fie un sezon plin de voci bune si concurenti carismatici!", a declarat Marius Moga.

Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor in aceasta toamna un show dinamic, voci uluitoare si patru antrenori determinati sa gaseasca castigatorul sezonului sapte al celei mai tari competitii a vocilor. Lupta pentru cei mai buni concurenti se anunta a fi apriga, iar spectacolul unul de zile mari. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni