• Emisiuni
  • Vocea României
  • Adda, artista cu milioane de afisari pe YouTube, se casatoreste. Cine este barbatul care a cucerit-o definitiv

Adda, artista cu milioane de afisari pe YouTube, se casatoreste. Cine este barbatul care a cucerit-o definitiv

Adda, artista cu milioane de afisari pe YouTube, se casatoreste. Cine este barbatul care a cucerit-o definitiv

Adda, una dintre cele mai apreciate cantarete ale momentului din Romania, a avut parte de o surpriza de zile mari. Vedeta a fost ceruta de sotie chiar in ziua de Paste, iar fanii artistei au aflat marea veste de pe contul personal de Facebook al acesteia. 

In culmea fericirii, Adda a dorit sa le impartaseasca fanilor sai momentele minunate prin care trece. Artista a publicat pe contul sau de Facebook o imagine cu inelul primit de la viitorul sau sot. 

Acum ca primul pas a fost facut, fanii sunt nerabdatori sa afle mai multe detalii despre fecitiul eveniment. Cu siguranta, Adda va fi o mireasa superba, iar barbatul pe care il iubeste se va ridica si el la nivelul asteptarilor. Pentru un moment, artista nu a dezvaluit mai multe detalii legate de viitoarea nunta. 

Esti pregatit? Revine competitia suprema a vocilor! Afla aici mai multe detalii despre inscriere

Zilele trecute, Adda a lansat cea mai recenta piesa alaturi de Shift, "Vin Sec".

"Piesa s-a facut singura in 10 minute. Am plecat acasa de la studio, aveam o zi proasta si cand am ajuns, am inceput sa cant prin casa. Apoi m-am dus la laptop si am scris toata piesa de parca mi-ar fi dictat cineva textul si m-am intors la studio. Acolo, impreuna cu Romeo Bejan si Ionut Vasilache, am facut compozitia, am tras vocile si, mai tarziu, a ajuns Shift, care a fost inspirat imediat, a scris strofa lui si piesa a fost gata. 'Vin sec' inseamna foarte mult pentru mine, pentru ca e scrisa din inima si am simtit fiecare cuvant pe care l-am folosit. Si iata ca, dupa aproape 2 ani, astazi o lansam. Sper sa ajunga la suflete!", a declarat ADDA.

"Vin sec" este prima coproductie intre Baladda Records, DeMoga Music si Cat Music, iar videoclipul e regizat de Iulian Moga, scrie urban.ro

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni