• Emisiuni
  • Vocea României
  • A slabit dramatic, dar nu este multumita de rezultate. Oana Radu, decizia radicala luata in urma cu putin timp

A slabit dramatic, dar nu este multumita de rezultate. Oana Radu, decizia radicala luata in urma cu putin timp

A slabit dramatic, dar nu este multumita de rezultate. Oana Radu, decizia radicala luata in urma cu putin timp

Dupa ce a marturisit in nenumarate randuri ca dupa participarea la Vocea Romaniei nimeni nu ii aprecia vocea pentru ca avea prea multe kilograme, acum Oana Radu a reusit sa slabeasca, dar si sa isi scoata in evidenta calitatile vocale.

Are un succes imens in industria muzicala de la noi din tara si chiar daca se concentreaza foarte mult pe cariera, Oana Radu nu isi neglijeaza nici aspectul fizic.

Confruntarile de la "Vocea Romaniei" incep vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV!

Desi a tinut prima pagina a ziarelor pentru ca a reusit sa slabeasca 60 de kilograme intr-un timp foarte scurt, Oana Radu nu este inca pe deplin multumita si vrea sa mai scape de cateva kilograme. 

 

In urma cu cateva luni, la sfatul medicului, Oana Radu a renuntat la diete si i s-a permis sa manance orice, dar pentru a nu risca sa depuna din nou kilogramele pierdute, cantareata a continuat sa ia pastile pentru slabit. In ciuda faptului ca nu s-a ingrasat deloc si a reusit sa isi tina greutatea sub control, Oana a inceput din nou dietele stricte pe care le-a tinut pana acum. 

 

Potrivit cancan.ro, solista isi doreste sa ajunga la 50 de kilograme, adica sa slabeasca cel putin inca sapte. Nici aceasta nu este o greutate care sa o satisfaca pe deplin pe cantareata: pentru ea silueta de vis se afla undeva la 44 de kilograme, dar este constienta ca aceasta greutate nu poate reprezenta altceva decat un vis.

 

Show-ul e integral pe Voyo

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni