• Emisiuni
  • Vocea României
  • SONDAJ. Spune-ne TU din ce echipa crezi ca va fi castigatorul de la "Vocea Romaniei". Voteaza aici echipa ta preferata

SONDAJ. Spune-ne TU din ce echipa crezi ca va fi castigatorul de la "Vocea Romaniei". Voteaza aici echipa ta preferata

SONDAJ. Spune-ne TU din ce echipa crezi ca va fi castigatorul de la "Vocea Romaniei". Voteaza aici echipa ta preferata

Sambata seara, 7 decembrie, la ProTV, a doua gala live a Vocii Romaniei i-a cucerit pe cei mai multi dintre romanii din fata micilor ecrane, iar ProTV si-a adjudecat din nou locul de lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

In intervalul orar 20:30 – 00:33 in care a fost difuzat cel mai bun show de voci din tara, ProTV a obtinut un rating mediu de 12,4 puncte si 30.0 % cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, aproape triplu fata de Antena 1, urmatoarea clasata in topul audientelor, cu 4,6 puncte de rating si 11,2% cota de piata. Mai mult, ProTV a inregistrat un varf de audienta de 16,4 puncte de rating si 35,4% share in minutul de aur 22:08 pe segmentul publicului comercial.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Conform Kantar Media, la nivelul publicului din mediul urban, ProTV a fost lider de audienta cu 11,1 puncte de rating si 23,9% cota de piata, de peste doua ori mai mult decat Antena 1, situata pe locul al doilea in clasament, cu 4,4 puncte de rating si 9,6% share.

Si in ceea ce priveste publicul de la nivel national, magia i-a cuprins pe cei mai multi dintre romani. Astfel, postul din Pache Protopescu si-a consolidat pozitia fruntasa cu un rating de 9,3 puncte si 20,2% cota de piata, devansand cu cifre duble Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc in topul audietelor, cu 4,8 puncte de rating si o cota de piata de 10,5%.

Voci iesite din tipar, ambitie, sensibilitate, lacrimi, momente magice si tachinari “romantate” intre antrenori, toate au creat aseara un show fantastic la Vocea Romaniei.

TOATE VIDEOURILE SUNT AICI

In aceasta editie, ceilalti patru concurenti din fiecare echipa si-au luat in primire rolul de entertainer-i in direct. Smiley i-a adus pe scena Vocii Romaniei pe George Secioreanu, Nicoleta Ticala, Adrian Nour si Stella Anita, Brenciu le-a dat unda verde Georgiei Dascalu, lui Arpi Torok, lui Mihai Chitu si  lui Florin Ilinca, Lori i-a scos la inaintare pe Marius Marin, Andrei Chermeleu, Muneer si Kinga Farkas, iar Moga i-a pus in valoare inca o data pe Angelo Simonica, Elena Salaru, Sanziana Nicolae si Felix Burdusa.

Bartos a fost aseara mesagerul oficial al lui Mos Nicolae: prezentatorul a avut pregatite nuieluse pentru toata lumea, de la antrenori pana la concurenti, insotite de mesaje speciale, cu dedicatie, pentru ca darul Mosului sa fie tratat cu importanta cuvenita. 

Smiley a coborat din scaunul de antrenor si a fost primul care a luat scena in primire in show-ul de aseara. Alaturi de Dorian, artistul a deschis seara magica la Vocea Romaniei cu piesa “Can I get a…”, pe care a dedicat-o tuturor celor care asteptau competitia suprema a vocilor cu sufletul la gura.

Tot seara trecuta, pe scena celui mai tare concurs de voci din tara a revenit cea de-a doua “voce de aur a Romaniei”, Julie Mayaya, castigatoarea sezonului trecut, iar Brenciu nu a ratat ocazia sa ii atraga atentia lui Marius: “Uite-o pe Julie, iti era dor de ea”. Cu o aparitie demna de o diva retro si cu timbrul inconfundabil care a consacrat-o, cantareata si-a lansat in direct noul single, “Stay”, pe care l-a cantat alaturi de Zaza Band, trupa cu care urca si pe scena Serviciului Roman de Comedie de la ProTV.

“Romanul” Arpi Torok, cum l-a poreclit antrenorul Brenciu, a fost cel care a raspuns primul apelului “Voce!” lansat de catre Bartos. Desi  Horia a avertizat inainte ca Arpad “o sa rupa ecranul” pe piesa “Baila, morena” de la Zucchero, antrenorul a decis sa il trimita acasa pe cel mai “simpatic si mai saritor concurent”. Nici Florin “Du Hast” Ilinca, “bass-ul Romaiei”, vorba lui Moga, care a reusit “trecerea editiei de astazi, dintre Rammstein si Sinatra”, nu l-a convins pe antrenor sa il pastreze pe mai departe.  In schimb, Brenciu a decretat: “Mihai Chitu are o voce mult mai buna decat a mea”. Comparat de catre Marius cu Gary Barlow si apreciat de Smiley pentru ca “are mai multe voci intr-una”, Mihai, care a interpretat aseara “Just One More Try”, l-a  facut pe antrenor sa planga si a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Ai putere in voce. Meritul e al tau, nu al meu sau al lui Brenciu”, a felicitat-o Marius pe Georgia Dascalu, fosta sa concurenta care a fost “furata” la confruntari de catre Horia. “Articulat si cu gratie”, Georgia a reusit sa il cucereasca pe antrenor dupa ce a cantat “Ain’t No Other Man” de la Christina Aguilera si l-a determinat sa mearga mai departe cu ea in urmatoarea etapa a Vocii Romaniei.

Loredana se va putea baza in continuare pe al sau “Gerard Butler” de Romania, Marius Marin, care a interpretat aseara piesa “September” si a castigat admiratia celor de acasa, cei ce i-au daruit primul loc in clasamentul voturilor. Dintre Kinga, “printesa razboinica” in varianta blonda, care a cantat celebra “Born This Way” de la Lady Gaga,  vocea plina de caldura a lui Andrei Chermeleu, pusa in valoare pe piesa “Father Figure” a lui George Michael, si Muneer, “domnul doctor” originar din Abu-Dhabi, Lori a ales sa mearga “cu lumina”.

“Ai stofa de superstar, canti in foarte multe limbi, esti un artist total, ai ceva magnetic”, l-a felicitate Lori pe elevul sau, care a creat un moment spectaculos pe scena Vocii Romaniei. Muneer a interpretat “Desert Rose”, piesa lui Sting, atat in araba, cat si in engleza, iar ritmul l-a sustinut la un moment dat si cu ajutorul tarabanei, inconjurat de seducatoarele “cadane” din balet.

“Am avut impresia ca sunt la un concert de-al tau”, i-a spus antrenorul Moga Sanzianei Nicolae, “razvratita salbatica, imprevizibila” si cu “o voce foarte buna”, vorba lui Smiley, dupa ce a dominat scena pe piesa “Gimme One Reason to Stay”. Maestra a improvizatiilor vocale,  concurenta “aplaudata cel mai intens de la Marius din echipa” de catre Horia, Sanziana a primit cel mai bun motiv ca sa ramana in competitie, adica primul loc in clasamentul voturilor din partea celor de acasa.

“Cel mai R’n’B” din echipa Moga, Felix Burdusa a reusit o performanta vocala deosebita pe piesa “I’ll Make Love to You” si l-a impresionat pe antrenor prin trecerile “dintr-un mod intr-altul”,dupa cum a spus Loredana, din registrul grav pana sus pe cap. “Cu tot belcanto-ul tau cu tot nu reusesti sa ajungi acolo”, i-a spus Marius lui Horia, subliniind cat de bun este elevul sau, cu care a ales sa continue competitia. 

“Carismatic, seducator si din ce in ce mai bun”, dupa cum a spus Loredana, Angelo Simonica, trasformat in “Rockstar” pe piesa celor de la Nicleback, si Elena Salaru, apreciata de Lori drept “million dollar baby”, dupa ce a demonstrat ca se poate adapta si genului rap pe melodia “Waterfalls” a fetelor de la TLC, sunt elevii lui “Mister Hit” care au parasit aseara competitia suprema a vocilor.

“O sa fie total atipic ce spun, dar votati Adrian Nour”, i-a indemnat Horia pe telespectatori dupa prestatia impecabila a lui Adrian Nour din echipa Smiley. “La Boheme” a lui Charles Aznavour este melodie cu care actorul a taiat rasuflarea intregii audiente si l-a determinat pe Smiley sa exclame: “A fost ceva senzatioal, iti multumesc ca am avut parte de acest moment la Vocea Romaniei, si acum ma trec toti fiorii”, astfel ca decizia telespectatorilor nu a fost deloc surprinzatoare. Adrian Nour a obtinut cele mai multe voturi din partea acestora si a trecut in etapa urmatoare de pe primul loc.

“Ai avut groove, putere, tot pachetul”, a laudat-o “observatorul stelar” Smiley, vorba lui Pavel, pe Stella Anita. Asemanata de catre Lori cu Gloria Estefan, cantareata l-a convins pe antrenor inca o data de potentialul sau dupa ce a cantat “I’m Outta Love”, melodia Anastaciei. Competitia vocilor a luat sfarsit aseara pentru George Secioreanu, “bad-boy-ul” care a demonstrat ca poate fi si romantic, si Nicoleta Ticala, ambii componenti ai echipei Smiley.

Dupa doua gale live pline de emotii, lacrimi, momente uluitoare si muzica de cea mai buna calitate, numai saisprezece artisti isi continua drumul catre marele premiu de 100 000 de euro si titlul de “Vocea Romaniei”.

De acum inainte, Loredana ii va ghida in continuare pe Florin Mandru, Alina Dorobantu, Muneer si Marius Marin, “brenciana” merge mai departe cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascalu si Mihai Chitu, “mogulul hit-ului romanesc”, Moga, ii va indruma pe Sanziana Nicolae, Felix Burdusa, Andi Grasu si Jovana Milovanovic, iar Smiley ii va antrena intens pentru urmatoarea etapa pe Adrian Nour, Stella Anita, Claudia Iuga si Iolanda Moldoveanu.

Vocea Romaniei emite live si sambata viitoare pe unda muzicii bune, cand telespectatorii vor avea din nou parte de un spectacol presarat cu praf de stele, de la 20:30, numai la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni