• Emisiuni
  • Vocea României
  • 5000 de like-uri in 9 minute. Cea mai recenta imagine postata de Smiley a inrosit butonul de LIKE pe Facebook

5000 de like-uri in 9 minute. Cea mai recenta imagine postata de Smiley a inrosit butonul de LIKE pe Facebook

5000 de like-uri in 9 minute. Cea mai recenta imagine postata de Smiley a inrosit butonul de LIKE pe Facebook

Smiley este un barbat pe care multe doamne si domnisoare ar vrea sa il intalneasca, iar pe deasupra, artistul are si o voce impecabila care il recomanda pentru statutul de cel mai apreciat artist de la noi din tara.

Artistul si-a impresionat, insa, fanii cu cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook. S-a imbracat frumos, dar lejer, si-a tras o spaca pe cap, simplitatea cu care isi saluta fanii i-a cucerit pe loc pe acestia, iar like-urile au inceput sa curga.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

In timp ce unii l-au descris pe cantaret cu un cuvant care inseamna mult, "perfectiune", au fost si cativa care i-au numarat cantaretului like-urile primite la postare: "30 secunde-200 likeuri", "3 min 2456", "2903", "9 min 5000 si ceva" sau "1h- 18582".

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral pe Voyo

Cei care ii urmaresc pagina de Facebook sunt extrem de entuziasmati atunci cand artistul posteaza cate ceva pe pagina pe care o are pe o retea de socializare, iar cea mai recenta imagine nu face decat sa demonstreze inca o data ca se numara printre cei mai indragiti artisti de la noi din tara.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni