• Emisiuni
  • Vocea României
  • 16 concurenti au stralucit aseara pe scena Vocea Romaniei, insa numai opt merg in cel de-al treilea live!

16 concurenti au stralucit aseara pe scena Vocea Romaniei, insa numai opt merg in cel de-al treilea live!

16 concurenti au stralucit aseara pe scena Vocea Romaniei, insa numai opt merg in cel de-al treilea live!

Romanii au aplaudat aseara 16 voci extraordinare si au urmarit un spectacol exploziv in cea de-a doua editie live Vocea Romaniei! Scena a fost inundata de emotie, bucurie, energie si forta, iar Pavel Bartos a sustinut in stilul sau inconfundabil intregul show. Telespectatorii si antrenorii au ales vinerea aceasta inca opt concurenti care merg mai departe in competitie. Acestia sunt: Stefan Stiuca si Maria Radeanu, din echipa Tudor; Ana Munteanu si Amir Arafat, din echipa Smiley; Zsuzsana Cerveni si Diana Brescan, din echipa Lori; Mano Botond Raduly si Andreea Dragu, din echipa Despot.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1 milion de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 1.7 milioane de romani.

Cea de-a doua editie live Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 7.2 puncte de rating si 24% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.1 puncte de rating si 20.2% share.

Emotii, bucurie si un spectacol extraordinar  

Echipa Despot
a spart gheata aseara in cel de-al doilea show live Vocea Romaniei. Concurentii au dat totul pe scena si au interpretat magnific melodiile pe care le-au pregatit in aceasta saptamana impreuna cu antrenorul lor. Andreea Dragu a inceput spectacolul cu piesa Son of a preacher man si a dovedit ca are o ureche muzicala extrem de buna si caltatile necesare unui adevarat artist. Mano Botond Raduly a cantat vineri plin de emotii o melodie dificila, Hello, iar antrenorii au apreciat curajul alegerii sale si contrastele din vocea lui. Catarina Sandu a stralucit pe scena si a impresionat atat cu aparitia sa fabuloasa, cat mai ales cu interpretarea piesei Fighter. Intregul momentul a fost unul dinamic, reprezentand o combinatie de forta si delicatete. Alexandru Arnautu a adus foarte multa energie si putere prin melodia Sweet child of mine, a comunicat perfect cu publicul si a facut show pe scena. La final, doi concurenti au fost alesi sa continue competitia: Mano Botond Raduly – preferatul publicului si Andreea Dragu – alegerea lui Despot.

Echipa Lori
a adus aseara energia si vibratia pe scena si a reusit sa obtina ropote de aplauze. Rufus Martin a cantat doua piese, I got a woman si Hai acasa, si a creat un moment fabulos, demonstrand ca muzica inseamna relaxare, bucurie si buna dispozitie, dar si ca el este un adevarat showman. Zsuzsana Cerveni pune intotdeauna accentul pe muzica. Aseara a cantat magnific piesa Papa was a Rolling Stone, a transmis foarte multa forta si a primit aprecierea antrenorilor si a publicului. Bogdan Stanica a adus atmosfera de vacanta la Vocea Romaniei. Concurentul a interpretat melodia There's nothing holding me back si a cantat foarte bine pe voce de cap, dar si la chitara. Diana Brescan a surprins prin eleganta, frumusete si putere. Vocea ei a sunat perfect cand a interpretat melodia A night like this, a avut miscare scenica si a realizat un moment extrem de bine dozat. In cele din urma, numai doi concurenti merg mai departe la Vocea Romaniei: Zsuzsana Cerveni – favorita publicului si Diana Brescan – alegerea Loredanei.  

Show-ul a continuat cu echipa Tudor. Cei patru concurenti au uimit inca o data publicul cu vocile lor formidabile si cu momentele pregatite in detaliu pentru aceasta etapa a competitiei. In ciuda faptului ca este foarte tanara si fragila, Daria Grigoras a surprins cu timbrul ei vocal puternic si cu energia ei. Concurenta a cantat piesa Breakthru si l-a facut pe antrenorul ei mandru de ea si de faptul ca poate aborda cu usurinta orice gen muzical. Stefan Stiuca i-a uluit pe antrenori cu interpretarea lui si cu momentul realizat. A cantat piesa Jersey girl, a trait totul la intensitate maxima, i-a lasat pe toti fara cuvinte si a fascinat cu calitatile lui vocale incredibile. Lidia Isac l-a facut pe Despot sa declare ca a fost un moment prea scurt si ca i-ar fi placut sa o mai asculte cantand. Concurenta a interpretat melodia There must be an angel, pe care a abordat-o cu foarte mare grija si sensibilitate. Maria Radeanu a adus musical-ul in cea de-a doua editie live Vocea Romaniei. Maria a interpretat piesa The impossible si a surprins cu talentul ei desavarsit, iar Tudor a fost felicitat pentru alegerea facuta. Concurentii au prezentat patru momente fabuloase, insa numai doi merg mai departe: Stefan Stiuca – ales prin votul publicului si Maria Radeanu - alegerea lui Tudor. 

Echipa Smiley a imbinat perfect emotia cu energia si efervescenta in cel de-al doilea show live, iar concurentii s-au distrat si s-au bucurat nespus de momentele petrecute pe scena si de aplauzele publicului. Ioana Visinescu a interpretat intr-o varianta reorchestrata pentru ea piesa Superstition, iar antrenorilor le-a placut faptul ca a ramas in fiecare etapa constanta si ca a transformat fiecare melodie pe care a cantat-o pana acum in competitie. Amir Arafat a cantat foarte senzual si plin de pasiune melodia Desert rose si a reusit sa-i transpuna pe toti intr-o lume de poveste. Reprezentatia lui a bucurat si a transmis foarte multa caldura, alegerea fiind o adevarata surpriza pentru Tudor, care a laudat intregul moment. Ana Munteanu se transforma complet cand este in fata publicului, iar aseara a demonstrat inca o data ca la numai 16 ani scena este locul in care se simte cel mai bine si care vibreaza in ritmul notelor muzicale atinse de ea. Razvan Marcuci a incheiat cel de-al doilea show live Vocea Romaniei pe versurile piesei Dangerous si a incantat antrenorii cu un solo de chitara bass fascinant. Concurentul a fost felicitat pentru prestatia sa si pentru faptul ca a intregit frumos seara pentru echipa sa. La finalul celor patru momente, doi concurenti continua lupta pentru marele trofeu: Ana Munteanu – aleasa de public si Amir Arafat – alegerea lui Smiley.

Vinearea viitoare, de la 20:30, 16 concurenti, cate patru in fiecare echipa, intra in cea de-a treia editie live Vocea Romaniei si lupta pentru un loc in semifinala.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni