Mosteneste talentul de la tatal ei, care a fost cantaret de folclor.

A calatorit mult datorita meseriei tatalui ei, a crescut in insulelele Canare 3 ani, apoi s-au mutat 4 ani la Paris si apoi s-au stabilit in Germania, intr-un orasel la granita cu Franta. Ea a urmat scoala franceza si de aceea are un background francez/spaniol/german/roman.

A facut scoala franceza in Germania, a avut cateva evenimente si incet incet a inceput sa castige bani din muzica. S-a inscris apoi la Conservator in Franta, dupa ce si-a terminat prima facultate, Comunicare Culturala intre Germania si Franta. 

Dupa ce a terminat Conservatorul, a inceput sa se axeze doar pe muzica, a cantat in mai multe formatii, mai multe stiluri. In 2011 a participat la The Voice in Germania, in echipa lui Xavier Naidoo. A ajuns pana in semifinale. Dupa ce s-a terminat competitia, antrenorul i-a sponsorizat inca 2 ani si asa a luat amploare cariera ei. Apoi a scos un single in 2015, a filmat si un clip in Ibiza, toate acestea cu o casa de discuri independenta. Piesa ei a fost in top 20 in Luxemburg, ea locuind aproape de granita cu Luxemburg acum.

In 2009-2010 a inceput sa compuna in franceza, in 2012 a inceput sa compuna cu Xavier in germana si acum isi doreste sa se lanseze si in Romania.  

Isi doreste sa scoata un album cu tatal ei si sa cante pe o scena in Romania. Nu a cantat niciodata pana acum aici.